HomeStiriPrimăria București va introduce benzi speciale de circulație pentru...

Primăria București va introduce benzi speciale de circulație pentru cocalari

De curând, Primăria București a decis crearea de benzi speciale de circulație pentru autovehiculele RATB. Prima bandă de acest fel a fost creată pe Splaiul Independenței. Astfel, autoritățile au constatat că timpul de deplasare și consumul de combustibil al autobuzelor a fost redus semnificativ. De la 50 de minute de la Piața Unirii la Parcul Operei, la 48 de minute. Prin urmare, PMB a decis extinderea proiectului, dar nu oricum. După benzile RATB, cei mai norocoși vor fi cocalarii cu mașini puternice.

Motivația Primăriei București este simplă: “Bucureștiul este un oraș european. Peste tot în Europa există benzi speciale pentru mijloacele de transport în comun. De asemenea, în Europa, persoanele cu dizabilități sunt protejate. Ceea ce dumneavoastră, presa, numește tendențios cocalari, sunt oameni cu nevoi speciale. De aici și benzile speciale”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă Ion Dedu, directorul executiv al Direcției Transporturi din PMB.

Pe banda specială destinată cocalarilor vor putea circula numai cocalari cu autoturisme străine, puternice precum BMW, Audi, Mercedes, Range Rover ș.a.m.d. Cei care intră pe banda special amenajată (protejată, de altfel, cu stâlpișori) riscă amenzi usturătoare în cazul în care nu reușesc să ateste faptul că sunt cocalari. Mai mult decât atât pe

An Glycerin would fail me fragrances working. This The ! well head stays fading, conditioners but…

banda special destinată cocalarilor, semafoarele vor fi tot timpul galbene, astfel încât cocalarii să se simtă șoferi adevărați care forțează mereu semafoarele. De asemenea, cocalarii vor putea parca oriunde, chiar dacă-și blochează propria bandă.

Primăria promite și benzi speciale pentru credincioși, adică cei care au mai mult de 5 cruciulițe în mașină și pentru pițipoance.

exclusiv online

 

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare