HomeStiriRecord mondial în București: cel mai lung covor de...

Record mondial în București: cel mai lung covor de semințe sparte

Sute de oameni au participat, ieri, într-un ștrand din București, la un eveniment în încercarea de a stabili un nou record mondial, realizând cel mai lung covor de semințe sparte. La eveniment a fost prezent și primarul Sorin Oprescu, care și-a pus dinții și unghiile la treabă „doborând” aproximativ două pungi de semințe de dovleac.

Aproximativ 500 de oameni au spart semințe pentru a doborî recordul stabilit de bulgari, în 1994, pe plaja de la Nisipurile de Aur. Organizatorii au apelat și la ajutorul unor vedete celebre în domeniul semințelor, Mitoșeru, Daniela Crudu, Oana Zăvoranu și Clejanii. În aproximativ trei ore, toți cei prezenți au reușit să facă un covor de semințe lung de 243 de metri și lat de 41 de metri, la final momentul fiind celebrat cu un concert sponsorizat de primărie.

„Deci e bine când oamenii se adună să participe la evenimente care îi rup de gândurile legate de criză și bani puțini, rate și altele. Mă bucură că au venit atât de mulți aici să se bucure de o sămânță gratuită, soare și piscină. Îmi propun să realizăm împreună mai multe astfel de evenimente”, a declarat Sorin Oprescu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare