HomeStiriSenil, Ion Iliescu a serbat ziua de naștere a...

Senil, Ion Iliescu a serbat ziua de naștere a lui Victor Rebengiuc cu hârtie igienică

Din ce în ce mai senil, Ion Iliescu a serbat ziua de naștere a actorului Victor Rebengiuc într-o modalitate care, în alte condiții, ar fi părut excentrică: și-a șters gura de comunism cu un sul întreg de hârtie igienică.

Întreaga întâmplare le-a fost povestită reporterilor AC de o vecină a familiei Iliescu, tanti Gina, bună prietenă cu tanti Nina. Mă întorceam ieri cu Nina de la cumpărături, când, ce să vedeți, ne-am scăpat sacoșele de rafie pe jos! Nelu era la el în cameră, se uita la computer și se ștergea la gură cu hârtie igienică. Știți cum e el, are și glob, blog, cum i-o zice drăciei ăleia, și acu se uita pe o altă minunăția, iutub, la o filmare cu Rebengiuc, ne-a declarat tanti Gina. Clipul la care aceasta face referire este mai mult ca sigur cel de la TVR, de după Revoluție, când marele actor îl îndemna pe Iliescu și pe ceilalți emanați să se șteargă la gură înainte de a vorbi despre democrație.

Starea lui Ion Iliescu este acum stabilă, tanti Nina aruncând toate sulurile de hârtie igienică pe care le aveau prin casă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare