HomeStiriSENZAȚIONAL! Traian Băsescu și Crin Antonescu au dormit aseară...

SENZAȚIONAL! Traian Băsescu și Crin Antonescu au dormit aseară împreună

Întalnire de gradul trei aseară între președintele Traian Băsescu și eternul candidat la canapeaua de prim om în stat, Crin Antonescu. Conform unei surse apropiate Academiei Cațavencu, care aseară se plimba pe Calea Victoriei după o noapte de petrecere în Centrul Vechi al Bucureștiului, Traian Băsescu a fost văzut plecând în compania lui Crin Antonescu de la sediul televiziunii B1.

Din câte se pare, cei doi au ajuns împreună la Palatul Cotroceni unde, dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor care ne-au parvenit din anturajul celor de la SPP, au dormit împreună în același pat, pecetluind astfel noul pact de coabitare după ce președintele României s-a despărțit de premierul Ponta.

Mai mult ca sigur, mișcarea a venit pe fondul declarațiilor lui Băsescu de aseară conform cărora e dispus să-l consilieze și să-l susțină pe Antonescu în cazul în care acesta va ajunge anul viitor în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale. Șeful liberal pare a fi acceptat oferta președintelui, alegând să pecetluiască această înțelegere cu un somn bun în patul prezidențial de la Cotroceni căruia i-a dus lipsa dupa mandatul interimar de anul trecut.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare