HomeStiriȘOCANT! Traficul cu telemea de oaie a EXPLODAT la...

ȘOCANT! Traficul cu telemea de oaie a EXPLODAT la Poarta Albă după transferul lui Becali

Autoritățile de la Penitenciarul Poarta Albă s-au declarat depășite de situație în cazul unui nou flagel care afectează viața de zi cu zi a deținuților: traficul cu telemea de oaie. Comerțul ilegal cu brânză de la Poarta Albă a luat-o razna acum două săptămâni, când a început să umble zvonul că Gigi Becali ar putea fi transferat la această închisoare de la la Jilava. Se pare că pârnăiașii vor să profite de generozitatea pentru care e cunoscut finanțatorul echipei Steaua, mai ales când e vorba de brânză de oaie.

Becali este cunoscut pentru dependența sa de produse lactate de proveniență ovină, iar gurile rele zic că motivul transferului de la Jilava e legat de refuzul conducerii penitenciarului de a-i mai permite orgiile de brânză cu roșii ce aveau loc în celula sa.

Gardienii de la Poarta Albă zic că le e imposibil să-i oprească pe deținuți, care au găsit tot felul de metode prin care să treacă telemeaua de oaie prin filtrele oamenilor legii. Tort de ciocolată cu miez de brânză, pungi cu brânză băgate în rect, ciori moarte aruncate peste gardul închisorii în care a fost ascunsă brânză sau așa-zise vizite conjugale care de fapt înlesneau traficul de produse lactate – nu există limită pentru imaginația deținuților când vine vorba de telemea! Unii dintre ei chiar au încercat să mascheze un astfel de transfer de brânză într-o vânzare de heroină ca să-i inducă în eroare pe gardieni.

De când s-a transferat Gigi Becali, acum șase zile, cantitățile de brânză care intră ilegal în penitenciarul Poarta Albă s-au mărit cu 500% față de rata uzuală și autoritățile se așteaptă ca această cifră să urce în săptămâinile următoare.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare