HomeStiriȘoselele de centură vor purta numele unor celebre vedete...

Șoselele de centură vor purta numele unor celebre vedete din România

Pentru a schimba percepția asupra șoselelor de centură din jurul orașelor, oficialii au decis să le boteze și pe acestea pe modelul străzilor ce poartă numele unor celebrități. Așa că începând din 2014, șoferii care vor să ocolească Bucureștiul fără să mai intre în oraș, vor putea să folosească șoseaua Daniela Crudu.

„Este o idee extraordinară. Poate cea mai bună pe care au avut-o vreodată ăștia de la Ministerul Turismului și Transporturilor. Păi e obositor și pentru noi să ținem minte atâtea cifre, E-Nu-Știu-Cât, centura aia, centura ailaltă. Așa învățăm mult mai ușor orașele după vedetele de la TV”, a declarat un șofer de TIR. În schimb, prostituatele din jurul orașelor sunt nemulțumite și consideră că această schimbare le poate periclita meseria: „nouă nu  ne place să ne asociem numele cu astfel de persoane. E mult prea rușinos, ce dracu”, a declarat o prostituată.

Oficialii au prezentat o listă de sugestii pentru șoselele de centură ale diferitelor orașe, dar sunt deschiși și altor propuneri:

– Centura Bacău – Șoseaua Surorile Gabor

– Centura Timișoara – Șoseaua Sandra Romain

– Centura Craiova – Șoseaua Ramona Bădescu

– Centura Piatra Neamț – Șoseaua Mihai Trăistariu

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare