HomeStiriTurism de Paște. Ia lumină din Bulgaria

Turism de Paște. Ia lumină din Bulgaria

Companiile de turism din România au pregătit oferte speciale pentru cei care vor să-și petreacă un concediu de neuitat în perioada Învierii. La târgul de turism „Lumina de la capătul concediului” au fost prezentate mai multe oferte, pentru cei cu buzunare largi, dar și pentru cei fără buzunare.

Cele mai multe oferte sunt din Bulgaria, unde un sejur „family” pentru trei persoane costă 125 de euro, bani în care intră drumul cu microbuzul, doar dus, cazarea la cort în curtea unei biserici ortodoxe din satul Topolovgrad, trei ouă colorate, trei felii de cozonac, trei lingurițe de vin, una bucată lumină la lumânare. Pentru o altă aprindere se taxează în plus. Sejurul „lux” costă 1.125 de euro și implică mersul dus-întors în spatele unui pelerin, cazarea la un hotel de 5* din Plovdiv, filmul învierii 3D și lumină după ultima modă. De asemenea, fiecare familie care plătește pachetul „lux” va avea un preot la masă care va oficia intim slujba.

Pentru o vacanță mai exotică, dar și mai scumpă, credincioșii pot lua lumină din Sri Lanka, Madagascar sau Noua Zeelandă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare