HomeStiriUE nu se lasă: după țigări, alcool sau droguri,...

UE nu se lasă: după țigări, alcool sau droguri, declară război și flagelului bătrâneții

După ce s-au luptat atâta timp cu drogurile sau cu patima fumatului care, zic ei, provoacă 700.000 de morți pe ani, dar au și reglementat () cum trebuie să fie fructuele și legumele de la tarabe (“Produsele trebuie să fie suficient de dezvoltate, dar nu prea dezvoltate; fructele trebuie să fie satisfăcător de coapte și nu trebuie să fie prea coapte”), birocrații Uniunii Europene, alături de europarlamentarii de pe continent, pregătesc un proiect de lege menit să crească speranța de viață într-o asemenea măsură încât să-i facă pe europeni primii oameni care vor deveni nemuritori.

Astfel, ei vor să declare un război cu toate armele bătrâneții, adevăratul flagel periculos al secolului al XXI-lea, cauza principală a decesului în rândul francezilor, nemților sau românilor. Ideea i-a venit unui europarlamentar socialist care a descoperit rezultatele unui cercetător de la celebra care stabilea, fără urmă de îndoială, că cei mai mulți oameni mor, în Europa, de bătrânețe.

“Da, suntem pregătiți să interzicem în totalitate bătrânețea”, ne-a declarat același europarlamentar care dorește, în prezent, să rămână anonim. “Nu știm încă dacă bătrânețea este o boală contagioasă, ori dacă există, la fel ca în cazul fumatului, bătrânețe pasivă. Mai avem însă până să definitivăm proiectul de Directivă Europeană”, a continuat același politician. Deși face parte dintr-o altă familie politică, Elena Băsescu i-a urat colegului ei încă de pe acum tradiționalul “succesuri!”.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare