HomeStiriVama Veche, exemplu de sfințenie: rămași fără bani, tinerii...

Vama Veche, exemplu de sfințenie: rămași fără bani, tinerii țin post negru în Vinerea Mare

Deși presa îi prezintă, de câteva zile, ca pe niște orătănii puse doar pe bețivăneală, vamaioții au reușit să-l impresioneze pe Aproape Fericitul Onanie, noul preot al bisericii din Vama Veche. După o plimbare pe aleea principală și pe faleza din stațiune, AF Onanie a observat că toți tinerii păreau a fi smeriți, cu privrea în pământ, mâncau doar pâine și cereau exclusiv apă.

Rămași fără bani după trei zile de petreceri, vamaioții au ajuns astfel, în Vinerea Mare, de voie, de nevoie, să țină post negru cu pâine și să-și dreagă mahmureala hidratându-se cu apă. În plus, cuviosul Onanie a mai fost impresionat și de dărnicia tinerelor din Vama Veche: „Multe dintre ele urmează exemplul sfânt și își donează hainele către săraci, mai mult ca sigur acesta este motivul pentru care umblă despuiate pe plajă”, a declarat acesta.

Impresionat până la lacrimi de exemplele de evlavie din partea tinerilor, AF Onanie e decis să le dea acestora dezlegare la alcool, fiind pregătit să le sfințească berea la PET, presupunând că vamaioții vor face rost de bani să-și cumpere.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare