HomeInterviuDumnezeu, creatorul tuturor văzutelor și nevăzutelor: „Sunt bărbat și...

Dumnezeu, creatorul tuturor văzutelor și nevăzutelor: „Sunt bărbat și mă mândresc cu asta!”

Unii vorbesc cu morții. Alții, cu tot felul de sfinți. Noi, pentru că suntem Academia Cațavencu, vorbim direct cu Dumnezeu. OK, nu ieșim cu el la bere, dar un vin de împărtășanie și tot împărțim. Mai ales că i-am dat like pe

 

Reporter: Cum zic, Aleluia sau salut?

Dumnezeu: Ce ziceai că ești tu, ortodox? La dracu`, la voi e aia cu „sărumâna, părinte”. Dacă nici asta nu știi, cum o s-o știi pe-aia tare, cu „crede și nu cerceta”? Mă crezi că-mi vine chiar acum să te sufoc c-un Potop? Nu mă crezi, că te-ai obișnuit cu ideea că eu sunt bun și iertător. Da`m-am săturat să fiu papagalul tuturor fraierilor, mă!

Ai timp de un interviu, Doamne?

De ceva vreme nu prea mai am timp, sunt cam ocupat cu prostiile. Mă uit pe Antene, pe RTV, la Măruță – ce să zic, e Iadul pe pământ, nici mie nu mi-ar fi trecut prin cap atâtea tâmpenii. Da` fiindcă ești de la Cațavencu îmi fac ceva timp. Bagă!

Ești bărbat?

Normal. Chiar dacă n-aș vrea, așa scrie în Biblie și n-am încotro. E Biblia autorizată de BOR, nu pot să mă joc cu ea. Deci sunt bărbat, sunt misogin și mândru de asta. Ține minte!

Hai să trecem la chestii mai serioase: ce zici de preoții tăi?

Nu mă acuza pe nedrept, că-mi sare muștarul. N-am mai avut preoți de nu știu câte secole. OK, am văzut că umblă unii pe pământ în numele meu, îmbrăcați în negru, dar asta-i altă poveste. E treaba voastră că încă mai credeți în basme, vă privește. Eu v-am zis să căutați adevărul.

Și PF Daniel? Fii sincer, e de-al tău sau din echipa adversă?

Daniel? ăsta da, e de-al meu. Adică îl folosesc eu în scopurile mele. Nu știi chestia cu Adam și Eva, cu șarpele? Păi, Daniel e șarpele zilelor voastre, l-am trimis să vă păcălească. Ce vă mai place mărul șarpelui, vegetarienilor! Na, că m-am și tabloidizat.

Acum zi-mi dacă ești credincios. Tu cui te rogi?

Nu sunt foarte diferit de voi, am și eu zei pe care trebuie să-i pup în fund ca să nu mă trăsnească când mi-e viața mai dragă. Cine naiba i-a pus p-ăștia la putere, nu știu, că nu e ca la voi, cu vot. Și mie mi-e lene să pun mâna la treabă, la fel ca și vouă. E mai ușor să te rogi. Știi vorba aia: “O pereche de mâini care lucrează e mai eficientă decât un milion de mâini încleștate-n rugăciune”? E adevărată, dar încă sunt în faza de negare, la fel ca voi.

Câte cruciulițe să-mi pun la parbriz?

V-ați gândit voi că daca puneți cruci peste tot, Iisus, fiul meu, va fi fericit? Nu văd sensul acestui ciudat obicei pe l-ați dezvoltat. Dar m-am obișnuit, sunteți oameni, faceți o groază de ciudățenii. M-am învățat cu ideea că nu pot crea un lucru perfect, nu mai sunt atât de atotputernic precum eram în tinerețe… Câte cruciulițe să-ți pui? În mod normal aș zice ZERO! Dar m-aștept să nu m-asculți, că ești căpos. În plus, la voi drumurile sunt atât de proaste, că dacă ieși în trafic fără cruciulițe pe parbriz e jale. Chiar nu știu ce să faci. Hai, pune câteva, să fie acolo. Dar nu-ți pune și subwoofer că mă ia dracii.

I-ai lăsat pe turci să ne bată, deși țin cu concurența. N-ai suflet de creștin?

Shaorma de la turci e mai bună decât ciorba voastră de lobodă, ghinion pentru voi.

Apropo, când ne scapi de Piți?

Păi, nu-mi dați nicio variantă. Pe cine să aleg dintre voi? Pe Prunea?  Hai că mă faci să râd, și eu sunt  Dumnezeu serios, nu se cade.

Acum pe bune, cine se ocupă de România? Tu sau…?

O să fac o dezvăluire pe care nu am făcut-o nimănui până acum, nici lu` nebunul ăla de la Maglavit. România este administrată de Dracu’. Am ajuns la concluzia că degeaba vă pun eu mâna-n cap, voi tot o să reușiți să o dați în bară într-un mod spectaculos.

Dă-mi o veste bună despre Iliescu!

Ai lav ză prezidănt Iliescu. Hi iz ză best! Com hier, Ilici!

Dar de Ceaușescu mai știi ceva? Ți-a cam dărâmat sediile.

A făcut bine că le-a dărâmat, comunistu’ dracului. Oops, ce-am zis, “comunistu’ dracului”. Are sens.

Nu prea mă omor după moaște. Tu ce părere ai?

Nu e bine să te omori după ele, că ajungi și tu o moaștă și o să fii plin de salivă de băbuță credincioasă.

Pot să fac sex duminica?

E chiar indicat, e ziua mea liberă și aș vrea să am la ce să mă uit. Mulțumesc!

Zici o vorbă ca să ne scapi de maneliști și sămânțari? Ca-n vorba aia: „să fie lumină, și s-a făcut lumină”. Hai, că poți!

Abracadabra. A mers?!

Acum, două vorbe despre masturbare. Îl interesează pe un prieten : )

Două vorbe? Cât mai des, cu aplomb, fă-o de parcă nu s-ar uita nimeni la tine.

Ce e mai bun la casa omului: botezul sau asigurarea?

Eu aș merge pe mâna asigurării. Dar să nu spui la nimeni, rămâne între noi.

Crezi în Dumnezeu?

În mine, da, cred în mine. Zic asta pentru c-am tras cu urechea la câteva cursuri din astea de gândire pozitivă și, na, m-am ales cu niște idei bune. Hai ciao, că am

treabă!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare