HomeTechCine are viteză de încărcare, are valoare

Cine are viteză de încărcare, are valoare

Today, people living in Bucharest, Romania have access to much faster Internet than most of the US. That’s unacceptable and must change.

Bernie Sanders, despre care habar nu aveți cine e pentru că locuiți doar în cartierul vostru și nu știți că mai există și alte țări, darămite continente, a spus pe Twitter, rețeaua de socializare pe care stau doar bloggeri și își dau retweeturi intre ei, că oamenii din România au net mai bun decât cei din State și acest lucru este inacceptabil.

Cel mai probabil se referea la faptul că Statele Unite au nevoie de o resuscitare dă rețea de cartiere, dar nu putem să nu ne simțim de parcă ne-a făcut, direct în meclă, ultimii din curtea școlii.

La naiba, îți dai seama, avem net.

Ceea ce se pare că nu avem deloc însă este imagine în lume.

Halep, Comăneci, ia treceți acasă că nu sunteți bune de nimic, ăștia tot în Caucaz au impresia că suntem. 

Băieții de la Poli, ăia care ați plecat să lucrați la google, facebook și amazon, ce faceți, mă, acolo? V-ați schimbat numele din Mișu în Michelle? Hai acasă, nu vă mai jucați la scara celalaltă, că va scuipă ăștia în sticla de suc.

Doamna Hohan, ia să cereti mai mulţi bani pe rochiile alea de le poartă alde Angelina Jolie și Helena Bonham Carter pe covorul roșu la Oscar-uri că ăștia au impresia că le coasem la mână pentru că încă nu am descoperit maşina de cusut. 

Dar până atunci, băieți, dacă tot avem net, ia să îi trollăm. Ca nouă ni se încarcă Facebook-ul mai repede. PUNEȚI MÂNA PE MEME-URI, ÎNCĂRCAŢI GIF-URILE. LA LUPTĂ, ORTODOCȘILOR!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare