HomeTechDacă n-ai Securist la bloc cumpără o cameră de...

Dacă n-ai Securist la bloc cumpără o cameră de supraveghere

Securistul de bloc e o specie hominidă asexuată. Nu e neapărat un fost securist de la serviciul deja cunoscut din perioada lui Tătuca Ceaușescu, ci mai curând o fosilă rămasă dovadă că odată altfel se trăia în România. Poate fi pensionar sau pensionară, e mai puțin relevant. Într-adevăr, ca și abundență sunt mai dese pensionarele, ca niște reminiscențe din vremea când erau soacre, poame acre.

Ca și idee, securistul de bloc, indiferent de genul său, are însă și ceva bun, dincolo de dorința însățioasă de a spiona oricând și pe oricine. Probabil dincolo de vizorul vizibil din exterior se ascunde un telescop pentru spionat. Altfel nu-mi explic cum știe el sau ea la ce oră ajungi tu în bloc, cum ești îmbrăcat, dacă ești sau nu bărbierit, dacă ai lăsat mașina unde trebuie, dacă ai aruncat gunoiul la ghena corectă.

Dacă ești reprezentanta sexului fumos, securistul de bloc e și mai pornit și zelos. E atent chiar și la lungimea rochiei sau la decolteu, repet, fără nicio legătură cu sexul acelui securist. Știu din experiență babete care căutau nod în papură doar ca și pretext să mai inventeze niște înjurături.

Dar să revenim la partea pozitivă. Cum spuneam, pentru că sunt ocupați cu spionajul, de cele mai multe ori aud și lucruri care ar trebui să fie auzite. Pași de hoți, intruziuni ale unor infractori, recunosc persoanele urmărite general pentru că stau tot timpul cu ochii în televizor, practic, sunt un fel de Cerber cu multă personalitate.

Dacă vrei însă să te simți în siguranță în blocul în care locuiești fără să fii spionat și tu la rândul tău, dacă vrei să ții hoții departe fără să te temi pentru confortul tău atunci când știi că sunt perechi de ochi care te urmăresc doar ca și hobby, poți să treci pe la SKUT.

Aici găsești ce modele de camere vrei, pentru orice fel de locuință. Apartamente, vile, camere pentru exterior, pentru interior. Și, avantajul lor este că sunt inteligente dar nu vorbesc cu tine și NU te spionează pe tine.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare