Facebook LiveMap

de Academia Caţavencu , 21 iulie 2016
Credit foto: www.technewstoday.com

Avem o veste pentru voi, rețeaua de socializare pe care ne pierdem viețile zi după zi a decis să îi ajute pe cei care fac transmisiuni live pe profilurile lor și a creat o hartă pe care o găsiți la adresa facebook.com/livemap unde practic puteți vedea în timp real cine face live video streaming in toata lumea. Pentru că și noi suntem în toată lumea,  aveți unica șansă să vedeți ce anume transmite conaționalul nostru la orice moment.

Ne-am petrecut o seară întreagă admirând vedetele în formare cu ajutorul Facebook. Pentru că este o activitate care dă mai multă dependență ca masturbarea, parol. Te uiti la clip după clip și te gândești cum să emigrezi și, mai mult, acum îți explici de ce a câștigat PSD-ul la locale. Mare grijă unde vrei să emigrezi totuși, pentru că dacă te uiți la live-urile din Italia și Spania, tot români vei găsi. Nu aș fi crezut că suntem o națiune atât de exhibiționistă.

În orice caz, iată rezumatul unei seri de studiu pe Facebook live:

- Oltenii au o plăcere deosebită să stea în pat și să își filmeze frunțile.

- Un tip din Râmnicu Vâlcea a transmis live cum s-a uitat, pe întuneric, la ultimul episod din Game of Thrones.

- În Mizil, viața de noapte este incendiară. O gașcă de 7 tineri au scos scaunele de plastic din crâșma de lângă stația CFR și au spart semințe cale de 3 ore în direct. Mai mult au avut și o moderatoare care a explicat în multe cuvinte, dar fără acord între ele, cum au dat ei ”valoare pă bucurești” Dacă avem vreun lingvist care să ne ajute să decodăm semiotica din spatele acestor declarații îl rugăm să ni se alăture în acest studiu.

- În Piatra Neamț am asistat la o transmisiune de la balul de absolvire al unui liceu unde domnul diriginte s-a lăsat foarte greu convins să facă din mână la cameră, beat praștie fiind. Astfel că am urmărit 12 minute în care domnul profesor doar muta paharul stânga-dreapta, iar din fundal se auzea o voce repetând la infinit ”Haidiți dom profesor, faciț cu mâna, suntiți liv pe feisbuc. Haidiți dom profesor, faciț cu mâna. Haidiți….”

Am închis după o scurtă oprire pe un live din Slatina unde un tânăr era prea dezbrăcat pentru binele oricărui telespectator. Vă invităm să studiați aplicația, dar nu ne asumăm răspunderea pentru bolile de inimă pe care le veți dobândi în timpul vizionării.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+