Internetul (nu)-i doar pentru porno

de Radu Dumitran , 24 iulie 2014
Inbalarii.ro

Genul: Hai să vorbim mai bine despre umor, că ăla contează

1. Inbalarii

Dacă v-ați săturat de 9Gag și vreți un umor mai fin, în română, nu în engleză, Inbalarii este locul în care trebuie să vă duceți. Suferiți de lipsă de subiecte de râs, nu mai puteți să zâmbiți? Lăsați pastilele cu ginseng și mai bine luați o supradoză de Inbalarii. E gratis, eficient, și o să râdeți în 100% din cazuri.

Pe scurt, despre ce e vorba? Inbalarii (www.inbalarii.ro) este un blog care propune diferite subiecte de râs tratate cu bun simț în texte de 5-6 rânduri, imagini trucate și texte plus imagini trucate. Clasic, dar cu o rețetă efervescentă, nemaiîntâlnită în multe platforme de tip Blogspot pe care le-am citit. Încercați-l și voi, are toate mărimile de umor, de la S până la 3XL

Genul: Filmul bun, trece vizionarea rea

2.Flixster

Flixter (www.flixster.com) este mutația dintre Netflix, IMdb și Red Box by Verizon, variantele americane. Un site mult mai decent și mai bine construit decât problematicele Red Box și Netflix, disponibile doar în SUA și parcă puțin mai delicat decât grosolanul IMdb.

Flixster este într-un cuvânt îmbunătățirea site-urilor de filme. Poți să cumperi filme, să le împrumuți, să îți rezervi bilete la cinematograf și să citești reviewuri despre filme. Totul , (important!), la aproape jumătate de preț față de gogoșile din tarabele americanilor de la Verizon/ Netflix. Și în România!

Genul: Pe net mâncarea nu produce indigestii

3.Allrecipes

Allrecipes (www.allrecipes.com) este singura sursă de unde poți să iei rețete culinare gratis, fără să mori intoxicat cu pilaf de alge marine  a la MasterChef. În plus, nimeni nu urlă la tine dacă nu ai fiert un rac o oră și 3 nano secunde și nu există nici un juriu. Ești doar tu , cu laptopul în față, în timp ce încerci să îți demonstrezi ție că poți să razi cașcaval pe o salată meditareană și să pui la microunde legume mexicane. Și dacă nu greșesc, Allrecipes este net superior față de orice emisiune culinară. De ce? Fiindcă este pe internet, iar pe Google nu ți se întâmplă lucruri (prea) grave dacă tai calamari.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+