PETIȚIE: George R.R. Martin, rugat să-l introducă pe Ion Iliescu în următorul volum din Game of Thrones

de Radu Uszkai , 04 iulie 2014

Într-o încercare disperată de a scăpa de Ion Iliescu, un grup de fani ai celebrei serii "A Song of Ice and Fire", cunoscută pentru publicul românesc drept "Game of Thrones" au inițiat o petiție prin care îl roagă pe celebrul autor George R.R.Martin să-l introducă pe Ion Iliescu drept un personaj în urmatorul volum al său.

Cererea vine, dacă ar fi să-i credem pe cuvânt pe inițiatorii petiției, pe fondul uneia dintre ultimele întâmplări din versiunea ecranizată a celebrei povești a cărei acțiune este plasată în Westeros. Deși dezamăgiți de moartea lui Ned Stark, cât și a altor personaje pozitive, fanii seriei s-au declarat uimiți că R.R. Martin a fost în stare, în sfârșit, să omoare și un personaj negativ, în persoana lui Joffrey. Astfel, ținând cont de acest aspect, mai mulți români consideră că, la limită, aceasta este ultima șansă de a scăpa, în sfârșit, de Ion Iliescu din peisajul politic românesc.

În opoziție cu fanii versiunii televizate, mai mulți cititori fideli ai cărții s-au declarat ultragiați în urma petiției inițiate de către aceștia. "Habar nu aveți cine o să moară în curând, ar putea fi chiar Ion Iliescu" a declarat, vizibil mândru, un cititor al seriei "A Song of Ice and Fire".

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+