HomeTechSfaturi (inutile) de viață

Sfaturi (inutile) de viață

Cancan, singurul website care poate alătura în aceeași casetă știrea „Ce sfinți sărbătorim săptămâna aceasta” cu știrea „Află cu ce obiect te poți masturba la șapte dimineața” ne dă sfaturi excepționale de viață, care cu siguranță ne vor fi de folos vreodată niciodată. Mai exact îi învață pe bărbați cum sa recunoască forma vaginului unei femei după forma buzelor lor. Alea de pe față. Chipurile, dacă ai buze subțiri ești cam îngustă. Și dacă te-au pocnit ridurile în colțul gurii la tine bate vântul ceva mai tare acolo jos. Sau vorbești prea mult. Din două una.

Mai mare, mai bine! Site-ul soră al celui menționat mai sus, România TV, are și el sfaturi care mai de care mai esențiale pentru bunăstarea omului, respectiv femeii. Dintr-un articol publicat acolo aflăm că s-a descoperit care este diferența ideală dintre soți. Teoretic ar fi perfect dacă femeile și-ar alege bărbați cu patru ani și patru luni mai mari ca ele. Nu știm cât de adevărat este și din nefericire în România este destul de complicat să verificăm informația, pentru că, în general, femeile de aici își aleg bărbați care sunt cu patru milioane și patru sute de mii de lei peste ele.

Prune, prune, dar în ce formă? Un alt bastion al jurnalismului românesc, jurnalul.ro, ne informează că s-a depistat leacul pentru grăsime și că e simplu ca trecerea de la grupa mijlocie la grupa mare. Un mic dejun format din probabil cele mai oribile alimente puse împreună vreodată: șase prune uscate, fulgi de ovăz, semințe de in, o lingură de cacao și niște kefir. Nu știm sigur dacă arde și grăsimea voastră, dar cu siguranță ea va avea efect asupra colegilor de birou, care se vor constipa cronic. Nimeni nu va intra după voi la baie.

Mânca-mi-ai palma. Pentru că e știre de interes național, aflăm de pe site-ul a1.ro și ce înseamnă când ne mănâncă în palmă. Nu oricare, în aia dreaptă. Românii sunt de părere că e semn că primești bani, iar irlandezii, prietenii noștri mai verzi zic că urmează să ne întâlnim cu cineva plăcut. Mai mult, specialiștii în energie universală, de fapt știrea este că există așa niște specialiști, consideră că mâncărimea asta este un transfer de energie pozitivă. Noi recomandăm, înainte de a trage concluzii pripite, să vă spălați totuși puțin mai des.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare