HomeVedete10 antrenori mai buni ca Inna la Vocea României

10 antrenori mai buni ca Inna la Vocea României

Nu știu sigur dacă ați aflat, iar dacă nu ați aflat încă e foarte ok, se poate trăi perfect fără informația asta, dar Inna va fi antrenoare la concursul Vocea României pentru juniori unde ”va avea rolul de a descoperi tinere talente și de a le pregăti pentru o carieră muzicală de succes”.

Nu știu câți dintre voi ați avut ocazia să o ascultați pe Inna live, dar chiar îmi pare rău pentru cei care au făcut-o. Nu e nici ca un fierastrău aruncat într-o fântână plină de cuie, dar nici Dan Bittman nu e. (Atât am putut să urc cu comparația. Până la Bittman. Care totuși are și el demonii lui)

Așadar, haideți să ne imaginăm un top 10 alți antrenori mai buni ca Inna care le-ar putea învăța pe fetele astea altceva decât cum să scape de celulită în zece pași în alergare pe eliptică și probabil cum să respire corect. Că în general la canto te învață și să tragi în piept, să inspiri pe litera O și să desfaci bine, bine amigdalele să lași aerul să intre și să mai și iasă. Băieți, lăsați șervețelele pe masă. Înapoi la antrenorii care ar putea fi oricine. De exemplu:

1. Ion Iliescu

2. O profesoară alcoolică de muzică din Pătrăuți

3. O bonă filipineză

4. Pisica mea

5. Un plic de ceai lăsat în soare pe o piatră

6. Florin Piersic

7. Ovidiu Ioanițoaia

8. Fantoma lui Michael Jackson (deși e periculos să o lași în preajma copiilor)

9. Oricare dintre băieții care cântă în pasajul Latin de la piața Sf. Gheorghe. Chiar și argentinienii care de 15 ani cântă doar coloana sonoră a telenovelei Înger Sălbatic

10. Ori-fucking-cine.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare