HomeVedeteCinci posibile cupluri din showbizul românesc

Cinci posibile cupluri din showbizul românesc

În viața amoroasă a aparițiilor-șoc din showbizul românesc nimic nu este sigur. Cuplurile mondene se despart, se înjură, iar după o țigănie colosală și rufe murdare spălate în direct la Măruță, se împacă. Știm că în stilul ăsta tabloidele nu o să ducă vreodată lipsă de rating și că ce se întâmplă în patul așa-ziselor vedete nu ne va plictisi niciodată. Din acest motiv, va propunem cinci posibile cupluri din showbizul românesc, cupluri care, la cum evoluează scena mondenă românească, s-ar putea să nu vă surprindă așa de mult.

  1. Delia și Cheloo. Știu, la prima vedere pare că am alăturat doi oameni care nu au nimic în comun în afară de cele două scaune apropiate de la X Factor. Dar, după ce, aseară, Delia ne explica cât de savuros și de spontan este Cheloo, un posibil cuplu nu mai pare atât de absurd. Și, gândiți-vă mai bine: nu ar deveni X Factorul un pic mai amuzant cu un băiat dur încercând să ajungă sub rochia păpușii Barbie în direct? Eh, uite, asta da idee de creștere a ratingului.
  2. Smiley și Loredana. În cazul ăsta nu e nimic nou sub soare: exemplul clasic al tânărului confuz dispus să învețe de la femeia de vârstă mijlocie, posibil un pic sexy, posibil un pic disperată. Cheers, Zaraza!
  3. Monica Gabor și Horia Brenciu. De ce? Păi, să fim serioși, cât credeți că va mai dura până Mr. Pink se va plictisi de biata Moni? Horia este alegerea perfectă. Ea va avea nevoie de cineva măcar vag faimos ca să-și respecte standardele, iar el are nevoie disperată de o apariție tumultuoasă în viața mondenă românească.
  4. Pepe și Daciana Sârbu. Chiar dacă Daciana nu prea are treabă cu showbizul românesc, parcă ar avea nevoie să fie puțin băgată în seamă. Sângele latin al lui Pepe ar putea să o revigoreze și să o transforme într-o femeie demnă de un prim-ministru.
  5. Andreea Marin și Elan Schwartzenberg. O posibilă relație între cei doi ar fi o adevărată lovitură sub centură pentru Mihaela Rădulescu. Uite așa, să moară moldoveanca de ciudă!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare