HomeVedeteA devenit imposibil să mai faci sex cu Rihanna

A devenit imposibil să mai faci sex cu Rihanna

Nu sunt Florin Salam să știu cum e să te iubești ram-pa-pa-pam cu solista dominicană, dar am fost decepționat de ultima informație despre Rihanna. Se pare că partenera de viață a lui Florin Salam și-a tatuat sub sâni, mare, la vedere, pe zeița Isis, în amintirea bunicii.

Acum, părerile sunt împărțite, că „dacă domnișoara-i frumoasă”, treci peste tatuajul urât. La fel pot spune și domnișoarele despre tatuajul agramat al lui Alex Velea, dar sunt curios ce reacție ar avea o tânără agățată la bibliotecă atunci când ar vedea că Velea posedă o virgulă-n plus. De bine, de rău, Velea-i tatuat pe spate și doar dacă face „dragoste în minim doi” bărbați poate avea probleme. Dar ce te faci cu Rihanna, mai ales dacă ai simț artistic? Nu poți s-o minți, iar când transpirată deasupra ta o să te-ntrebe dacă-ți place, trebuie să fii sincer și să-i spui că aștepți să i se lase sânii pentru că nu te poți concentra la treaba ta cu ditamai înaripata-n față. Tu nu ești violatul din Galați să poți sub amenințarea cuțitului sau a zeității egiptene. Nu poți, și pace. Ești nevoit s-o-ntrebi de ce modelul și locul: „În amintirea bunicii mele și pentru că o țin aproape de inimă”. N-are rost să-i spui că amintirea bunicii se păstrează cel mai bine la cimitir, că se va supăra și va spune că ești insensibil. Până la urmă, dacă voia să-ți demoleze libidoul, putea să-și tatueze portretul bunicii pe sâni. Știam o treabă.

Dacă o să-nchizi ochii nu-i bine. O să te-ntrebe, supărată, „te gândești la alta, nu?”. Atunci trebuie să dai dovadă de prezență de spirit și sinceritate: „Iubire, în mintea mea e doar bunica ta. Încerc să mă gândesc la altcineva, dar nu pot!”. Și nu cred că are rost să schimbi poziția, c-am auzit că Rihanna are neamul mare.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare