Accesoriile Jos Von Arx – cadourile perfecte pentru bărbaţi

de Academia Caţavencu , 17 august 2015

Dacă sunteţi în căutarea unui cadou deosebit pentru un domn stilat, accesoriile masculine Jos Von Arx merită pe deplin atenţia dumneavoastră. Eleganţa clasică reprezintă o particularitate a creaţiilor Jos Von Arx – brand fashion britanic de talie internaţională şi cu o experienţă de peste un sfert de secol în industria de profil. Produsele Jos Von Arx vin în întâmpinarea nevoilor bărbaţilor moderni şi rafinaţi şi demonstrează că noţiunea de „affordable lux” nu înseamnă compromis pentru calitate, ci dimpotrivă. Spre exemplu, toate produsele din piele semnate de brandul Jos Von Arx sunt realizate din piele italiană de viţel, iar instrumentele de scris sunt asamblate din piese elveţiene şi germane. Luxul, funcţionalitatea şi eleganţa accesoriilor Jos Von Arx sunt atribute ce le recomandă drept daruri excelente pentru domni, colecţia de cadouri pentru bărbaţi Borealy având dedicată o categorie specială acestor produse.

Calităţile accesoriilor Jos Von Arx

Funcţionalitatea produselor şi eleganţa exclusivistă a designului, susţinute de o prezentare impecabilă, sunt aspecte definitorii calităţii şi luxului cadourilor ce poartă semnătura producătorului britanic Jos Von Arx. Seturile cadou Borealy dedicate domnilor alătură accesorii indispensabile ţinutelor masculine elegante, precum portofele, butoni, brelocuri, instrumente de scris sau ceasuri de lux marca Jos Von Arx. Pe scurt, cadourile Borealy marca Jos Von Arx sunt ideale businessman-ilor atenţi la micile detalii ce le însumează imaginea de succes, definitorie în mediul de afaceri.

Ceasuri echipate cu mecanisme elveţiene şi funcţie retrogradă

O alegere selectă în materie de cadouri pentru bărbaţi Borealy o reprezintă ceasurile Jos Von Arx cu afişaj retrograd şi cu mecanisme elveţiene quartz. Fiabile, moderne şi prevăzute cu curele din piele naturală neagră, aceste ceasuri vor entuziasma orice pasionat al orologeriei de lux. Pe lângă utilitatea evidentă a acestora, eleganţa designului face ceasurile Jos Von Arx foarte uşor de asortat ţinutelor business sau casual, etalând bunul gust al posesorului şi preferinţele sale high class în materie de accesorii.

Seturi de accesorii pentru businessman-ul stilat

Colecţia Borealy de accesorii masculine Jos Von Arx oferă şi numeroase seturi cadou perfecte pentru a fi dăruite în mediul corporate sau de afaceri, unui businessman îngrijit, respectiv profesionistului stilat. Însumate din portofele din piele naturală, ergonomic compartimentate şi remarcabile prin designul cu accente clasice, instrumente de scris de lux, brelocuri şi butoni rafinaţi, aceste cadouri vin în întâmpinarea nevoilor de zi cu zi ale bărbatului dinamic, ambiţios şi de succes. De asemenea, pentru gentlemanii stilaţi, Jos Von Arx a însumat seturi cadou cu butoni, ace pentru cravată, cleme pentru bani şi balene pentru întărirea reverului cămăşii – piese de înaltă calitate, cu finisaje desăvârşite şi evidenţiate prin fine modele ornamentale.

Potrivite spre a fi oferite în dar cu orice ocazie domnilor stilaţi din viaţa noastră, accesoriile Jos Von Arx se pretează cu succes mediului corporate sau business, sunt practice, exclusiviste şi perfecte pentru a întregi imaginea iconică a bărbatului de succes. În plus, oferite în dar, ilustrează atenţia celui care oferă pentru nevoile destinatarului, fără doar şi poate un domn care nu admite compromisuri când vine vorba de calitate. 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+