Andreea Bălan își schimbă silicoanele, dar năravul ba

de Academia Caţavencu , 17 aprilie 2016
Andreea Bălan își schimbă silicoanele, dar năravul ba

Pentru cine nu știe, Andreea Bălan e singura femeie de pe planetă care secretă silicon. Cu toate că-i crește pieptul ireal de la an la an, doi sâni frumoși, simetrici și rotunzi, mama ei de genetică, se jură că n-are implanturi. Cică-i totul natural, de țară, fără E-uri.  Acum, nu văd de ce se mai ascunde, pentru că treaba-i evidentă: are airbag-uri sănătoase, genul de piept pe care nici românii nu l-au ținut turcilor. Se simt de la o poștă că nu-s naturali, de unde rușinea?  Curiozitatea e cât o s-o mai țină în faza de negare? Peste trei ani o s-o vedem cu doi pepeni de Dăbuleni la piept, susținuți de un scripete deasupra capului și ea o să spună în continuare că-s de la Mama Natură, nicidecum de la Tata Doctorul. Andreea, nu-i o rușine să ai sâni de plastic. Mai nasol e cu piesele de carton pe care le scoți. Dar alea-s naturale, atâta poți tu.

Delia nu dă țigara pe oxigen

Cu toate că mulți s-au bucurat de noua lege anti-fumat, Delia e nemulțumită și a declarat că datorează tutunului vocea pe care o are. Și așa e. N-ajungi la performanța de a suna ca o tobă de eșapament de Dacia 1310 fără un pachet de țigări pe zi. Din păcate pentru Delia, fumatul n-are limite și nu există garanția că vocea ei va stagna la acest nivel. E posibil ca-n câțiva ani să sune precum Andrei Gheorghe, ori să nu mai poată duce nici măcar o notă înaltă. Dar nu-i stres! Ăla-i punctul carierei când intră-n scenă playback-ul, trupa de dansatori și despuierea ieftină pe scenă. Să se consulte cu Andreea Bănică. Nu știm dacă Bănică a fumat sau fumează, dar e stăpână pe penibil.

Trăstariu, la Eurovision din milă

Zoli Toth, membru al fostei trupe Sistem (băieții ăia de au bătut la butoaie la Eurovision acum mulți ani), a declarat că Mihai Trăistariu a fost băgat în finala Eurovision România din milă. Și nu văd ce e rău în asta. Până la urmă și oamenii ca Trăstariu au nevoie de o șansă. Ce? A intrat pe locurile speciale pentru cei care suferă de handicap emoțional. Și nici nu-mi imaginez cât ar fi plâns Mișu Trăistariu dacă nu intra în finală. Și e cel mai înduioșător să vezi o femeie plângând. Ți se rupe paradisioul în două.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+