HomeVedeteAşa cum a prezis, Mazăre a fost asasinat la...

Aşa cum a prezis, Mazăre a fost asasinat la Mamaia!

La prima ediţie sezonieră a carnavalului mamaiot, Radu Mazăre a fost dictator; nu doar Băsescu are dreptul daco-roman la funcţia asta. Primarul madagascarian s-a costumat în Cezar, fiind acompaniat de sclave contemporane şi având în spate un Brutus credincios, în persoana juniorului Răducu. Rolul Cleopatrei i-a revenit Mihaelei Rădulescu-Ţiganu; o alegere extrem de inspirată, dacă ne amintim că termenul "gypsy" vine de la "egipcien". Faptul că evenimentul a coincis cu ziua de naştere pământeană a reîncarnării lui Cezar nu credem să fi fost ceva premeditat, ci o dovadă că există energii subtile ce coordonează istoria lumii.

S-a jucat şi o scenetă cu Mază… pardon, Cezar în mijloc, respectându-se adevărul istoric: Ceza…adică Mazăre a fost asasinat de un grup de "senatori", interpretaţi de proprietari de hoteluri şi restaurante din Mamaia. Ai boalii trădători, după ce Maz…Cezar, vreau să zic, i-a împroprietărit absolut gratuit cu hălci şi fălci din Împărăţie, ei dădură ca Mondialii cu şişurile pe la spate! Emoţiile au fost repede înlăturate, asasinatul reînviind la primul cântat al cocoşului (normal, cu aşa Cleopatră alături!) şi glăsuind către plebea admiratoare: "Duşmanii credeau că am murit. Păi am rezistat eu zece ani cu Băsescu şi procurorii lui şi n-o să rezist unui amărât de complot făcut de nişte amărâţi de senatori. Să continue carnavalul, muzică şi voie bună la Mamaia!". Prilej cu care pensionarii prezenţi şi-au revenit din sincopele cardiace, produse de momentele în care văzuseră puiul zburând cu aţa.

Pâinea, circul şi chermeza s-au încheiat cu bine; numai Cleopatra nu şi-a respectat până la capăt rolul. După încasarea cecului cuvenit a luat-o spre Monte Carlo şi nu în direcţia iatacurilor lui Mazăre închiriate de la fostul ei Împărat, Elan Mituitorul. Asta e, nici ca dictator nu poţi să le ai chiar pe toate. Dacă nu credeţi, întrebaţi-l pe Băsescu!

Aflăm că, la viitoarele manifestări orgiastice ale acestei veri, Mazăre va fi – pe rând – Ştefan cel Mare şi Ramses. Bănuim că e vorba de Ramses al II-lea, ca să fie tot unul cu "cel Mare" în coadă. După cum au constatat oamenii de ştiinţă pe mumia lui Ma…Ramses, aflată la Cairo, faraonului i s-a produs sfârşitul prin infecţiile cauzate de abcese. În conformitate cu cercetările egiptologilor de la DNA, s-ar părea că lui Ram…Mazăre Întâiul i se va trage de la accese. De paranoia, grandomanie şi şmecherie. Sic transit gloria mundi!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare