HomeVedeteBadea vs. Tolontan: Titani au fost, Titani sunt încă

Badea vs. Tolontan: Titani au fost, Titani sunt încă

Conform ştirilor de azi, confirmate din 3+2 surse, Cătălin Tolontan a acceptat invitaţia de a se întâlni cu marele său rival Mircea Badea în direct şi pe terenul Antenei 3. Istoricul tête-à-tête este clasificat de sursa antenistă stiripesurse.ro drept "Confruntarea Titanilor" şi va fi moderat, cu obiectivitatea-i binecunoscută, de un alt Titan al contemporaneităţii româneşti, Mihai Gâdea.

Provocarea a fost lansată după ce Mircea cel Tare, alături de amicul Băsescu, şi-a exprimat elegant îndoiala personală faţă de scandalul Hexi Pharma: "… mizeriile demente şi eronate promovate de Tolontan şi acoliţii săi care ar trebui investigaţi de DIICOT exact ca ăia de la Sky News”. În sprijinul afirmaţiilor, acuzatorul va prezenta diseară argumente imbatabile: o declaraţie olografă a lui Mugur Ciuvică demonstrând că patronul pretins sinucigaş este ţinut ascuns în apartamentul din Mihăileanu de către Băsescu, plus mărturia verbală a lui Adrian Ursu că Mircea Badea are dreptate.

Noi, ca organe neutre, nu ne situăm de partea vreunei tabere implicate. Ne-a interesat însă identitatea Titanilor corespunzători celor angajaţi în duel. Titanii ăştia au fost cei şase fii ai lui Uranus şi ai Gaiei, aşa că n-ar trebui să fie dificilă clarificarea. În ce-l priveşte pe Tolontan, considerăm neîndoios din start că Hyperion îi este omologul antic. Conform unui mit mai pragmatic şi adecvat realităţii, Hyperion a descoperit mișcarea soarelui, a lunii și a celorlalte astre, împărtăşind şi altora epocala revelaţie. La fel, Tolontan a descoperit că în România se fură şi luna de pe cer, mărturisind surprinzătoarea chestiune poporului ce nu observase fenomenul, deoarece era ocupat cu furatul steluţelor.

Adevărata provocare vine abia când trebuie să-l nominalizăm pe Titanul premergător lui Badea. După o scurtă şi intensă investigaţie, plus câteva şpagate logice, am concluzionat că el nu poate fi decât Coeus. Individul s-a dovedit un Titan adevărat, cu coeusuri tari, fiind încadrat la vremea lui drept "Titanul Inteligenţei". Coeus-ul Antenei 3 nu este născut ca predecesorul din Uranus şi Gaia (Geea), ci a fost conceput în eprubeta antenistică de Tatăl său, Profesorul Felix. Deşi pe uranianul Felix l-a ridicat între timp gaia ce îl ţine prizonier într-un Tartar zăbrelit, urmaşul Mircea/Coeus continuă neînduplecat lupta contra ciclopului care a luat la ciocanul personal Justiţia din România şi nu-i mai dă drumul nici ca pensionar.

Pe scurt, concluzia-i numai una: curat "Confruntarea Titanilor", monşer! Pregătiţi-vă floricelele, berea şi antenele, avem azi Titanomahie cu lăsare de sânge şi distracţie pe veresie. Acuşica iese şi dl Profesor cu memoriile personale despre Titanomafie şi Polifemul hăhăit care l-a despărţit de copii. Fiţi vigilenţi, Băsescu e încă aici!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare