Badea vs. Tolontan: Titani au fost, Titani sunt încă

de Nestor , 24 august 2016

Conform ştirilor de azi, confirmate din 3+2 surse, Cătălin Tolontan a acceptat invitaţia de a se întâlni cu marele său rival Mircea Badea în direct şi pe terenul Antenei 3. Istoricul tête-à-tête este clasificat de sursa antenistă stiripesurse.ro drept "Confruntarea Titanilor" şi va fi moderat, cu obiectivitatea-i binecunoscută, de un alt Titan al contemporaneităţii româneşti, Mihai Gâdea.

Provocarea a fost lansată după ce Mircea cel Tare, alături de amicul Băsescu, şi-a exprimat elegant îndoiala personală faţă de scandalul Hexi Pharma: "... mizeriile demente şi eronate promovate de Tolontan şi acoliţii săi care ar trebui investigaţi de DIICOT exact ca ăia de la Sky News”. În sprijinul afirmaţiilor, acuzatorul va prezenta diseară argumente imbatabile: o declaraţie olografă a lui Mugur Ciuvică demonstrând că patronul pretins sinucigaş este ţinut ascuns în apartamentul din Mihăileanu de către Băsescu, plus mărturia verbală a lui Adrian Ursu că Mircea Badea are dreptate.

Noi, ca organe neutre, nu ne situăm de partea vreunei tabere implicate. Ne-a interesat însă identitatea Titanilor corespunzători celor angajaţi în duel. Titanii ăştia au fost cei şase fii ai lui Uranus şi ai Gaiei, aşa că n-ar trebui să fie dificilă clarificarea. În ce-l priveşte pe Tolontan, considerăm neîndoios din start că Hyperion îi este omologul antic. Conform unui mit mai pragmatic şi adecvat realităţii, Hyperion a descoperit mișcarea soarelui, a lunii și a celorlalte astre, împărtăşind şi altora epocala revelaţie. La fel, Tolontan a descoperit că în România se fură şi luna de pe cer, mărturisind surprinzătoarea chestiune poporului ce nu observase fenomenul, deoarece era ocupat cu furatul steluţelor.

Adevărata provocare vine abia când trebuie să-l nominalizăm pe Titanul premergător lui Badea. După o scurtă şi intensă investigaţie, plus câteva şpagate logice, am concluzionat că el nu poate fi decât Coeus. Individul s-a dovedit un Titan adevărat, cu coeusuri tari, fiind încadrat la vremea lui drept "Titanul Inteligenţei". Coeus-ul Antenei 3 nu este născut ca predecesorul din Uranus şi Gaia (Geea), ci a fost conceput în eprubeta antenistică de Tatăl său, Profesorul Felix. Deşi pe uranianul Felix l-a ridicat între timp gaia ce îl ţine prizonier într-un Tartar zăbrelit, urmaşul Mircea/Coeus continuă neînduplecat lupta contra ciclopului care a luat la ciocanul personal Justiţia din România şi nu-i mai dă drumul nici ca pensionar.

Pe scurt, concluzia-i numai una: curat "Confruntarea Titanilor", monşer! Pregătiţi-vă floricelele, berea şi antenele, avem azi Titanomahie cu lăsare de sânge şi distracţie pe veresie. Acuşica iese şi dl Profesor cu memoriile personale despre Titanomafie şi Polifemul hăhăit care l-a despărţit de copii. Fiţi vigilenţi, Băsescu e încă aici!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Anton

  24 august 2016 18:59

  Draga Nestor De acord cu tine in legatura cu faptul ca MIRCEA BADEA e un MARE DOBITOC !Adaug cu de la mine putere faptul ca si PONTA face parte din aceeasi categorie ! Nu sint de acord insa cu faptul ca HYPERION ar fi descoperit miscarea SOARELUI pentru simplul fapt ca Soarele nu se misca .Toate celelalte planete din sistemul solar se rotesc - in schimb - in jurul Soarelui Imagineaza-ti daca si Soarele s-ar misca ce mai haos planetar s-ar crea . Nu-ti ajunge haosul politic din Romania Deci retine , SOARELE nu se misca E adevarat ca 70 dintre romani cred ca Soarele se roteste in jurul Pamintului si nu invers dar asta nu ma mira . De aici si explicatia faptului ca dupa 27 de ani de la rasturnarea lui Ceausescu -LA VREMURI NOI , TOT ...EI !

  raspunde comentariului
  • Sextus Pompeius

   25 august 2016 4:15

   Prostache, toate corpurile din Univers se misca inclusiv Soarele... Se roteste in jurul axei si orbiteaza centrul Galaxiei... Tot sistemul solar se misca cu 828000 kmora...Se pare ca viteza asta mare te-a ametit de tot...

   raspunde comentariului
   • Anton

    25 august 2016 18:43

    Asa este cum spui , SEXTUS POMPEIUS .Imi asum eroarea fatala ! Ma bucur ca faci parte din cei 30 care mai si cuvinta !Bravo pentru comentariu- vorbesc foarte serios ! Nu ma asteptam la asa ceva dar uite ca mai exista sperante in Romania !Numai de bine

    raspunde comentariului
    • Sextus Pompeius

     26 august 2016 1:21

     Scuze pt aciditate... Am crezut ca vrei sa il infunzi de Nasturel... Trebuie sa il protejam, unul ca el avem si scrie bine...

     raspunde comentariului
     • Anton

      26 august 2016 13:32

      No problemo- SEXTUS POMPEIUS Mi-a placut interventia ta , crede-ma . M-AM SIMTIT BINE !Mi-am zis UITE CA NU E TOTUL PIERDUT ! Numai dine iti doresc !

      raspunde comentariului
+