Bianaca nu și-a pus cauciucurile de vară în buze, iar acestea au cedat sub temperatura din mască

de Laurenţiu Muşoiu , 06 septembrie 2020
Bianaca nu și-a pus cauciucurile de vară în buze, iar acestea au cedat sub temperatura din mască

Vedeta de televiziune tabloidă Bianca Drăgușanu vrea să acționeze în instanță de judecată Guvernul României.

Aceasta, după ce Executivul a obligat populația să poarte mască de protecție sanitară, în contextul pandemiei mondiale de coronavirus.

Din cauza temperaturilor ridicate înregistrate în ultima perioadă, cauciucurile de pe fața divei au cedat la temperaturile ridicate, provocate de învelirea cu masca de protecție.

Specialiștii susțin însă că și diva are partea sa de vină, deoarece nu și-a schimbat cauciucurile din buze, montându-le pe cele de vară.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Schulz Christina

    27 iulie 2022 20:33

    Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail ogagakuntagmail.com1 Vrăji de dragoste2 Vrăji de dragoste pierdută3 Vrăji de divorț4 Vrăji de căsătorie5 Vraja de legare.6 Vrăji de despărțire7 Alungați un Iubit trecut8. Vrei să fii promovat în biroul tău Vraja de loterie9 vrei să-ți mulțumești iubitulContactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de duratăogagakuntagmail.com

    raspunde comentariului
+