HomeVedeteBianca Rus sau teoria slăbitului augmentativ

Bianca Rus sau teoria slăbitului augmentativ

Vei avea un șoc când vei vedea fotografia asta! Schimbarea de look cu care Andreea Ibaka și-a incitat fanii! Înainte era vopsită blond-închis, acum e blondă-deschis, nimeni nu se aștepta la asta! Dar stai așa, o altă schimbare de look i-a băgat în boală pe fani. DJ Wanda și-a tatuat un dragon fioros în zona intimă, pentru că de-aia e look, să meargă cu el la vedere. Loredana Chivu și-a dat jos pantalonii și și-a făcut un selfie! Evident, fanii au rămas cu gura căscată: „Te mănâncă…” O mănâncă buricul, că și-a dat pantalonii jos doar un centimetru, cât să se vadă strasul din ombilic și șaormele digerate din jurul lui. Apropo de șaorme, știrea următoare e spectaculoasă! Oana Roman a slăbit 20 de kilograme! Da, într-adevăr, e spectaculos să slăbești 20 de kile și să arăți la fel la corp și mai umflată la față. Și Bianca Rus a slăbit, ba chiar vreo 25 de kilograme, acum poate încăpea pe ușa lui Măruță, care-o invită să ia loc pe toată canapeaua din studio și-i zice: „Nu se vede că ai slăbit”. Păi da, nu se vede, dar cine s-ar fi așteptat de la Măruță să aibă un asemenea simț de observație încât să realizeze că o femeie grasă nu e slabă?! Dar nu ăsta-i cel mai important aspect al știrii, ci faptul că o tanti s-a îngrășat două kile, apoi s-a dus la televizor să spună că a pierdut 25. La televizor! Că dacă era la radio și nu râgâia chiftele poate o credea cineva. E ca și cum te-ai duce la o preselecție pentru un film porno și-ai spune că penisul tău de 12 centimetri are, de fapt, 35, dar e rigla stricată.

Și-atunci, a strigat: „Mă-ta!”

După atâtea șaorme, parcă merge ceva dulce, nu? De exemplu, uite cât de dulce e băiețelul Celiei! Sau cât de scumpă e fetița Oanei Roman. Probabil destul de scumpă, nu știu ce să zic, eu unul nu m-aș fi combinat pe gratis cu Oana Roman, deci bănuiesc că a costat-o ceva să devină mamă. Uite-l și pe băiețelul lui Mircea Badea, fanii sunt în delir: „E adorabil!”. E leit ta-su, s-a născut cu freză. Nu stă încă în picioare, dar e un omuleț vertical, care nu-și schimbă opiniile după cum bate vântul (încă de la început, a supt de la o singură țâță). Plus că e și foarte inteligent, a rostit deja primul cuvânt: „Mă-ta!”.

Au fost și altele. Mariana Calfa (?) s-a împăcat cu bărbatul care a înșelat-o cu un alt bărbat. Femeia lui Nelu Ploieșteanu s-a supărat pentru că lăutarul a înșelat-o cu o altă femeie. Iar Simona Gherghe a fost prinsă în fapt! Nu te-ai fi gândit niciodată ce face vedeta în pauza publicitară! Linge, frate! Linge o înghețată. Pesemne un obicei căpătat în trust.

E, astea au fost toate știrile săptămânii în tabloide.

P.S.: Uitasem să vă zic: Prigoană divorțează din nou de Bahmuțeanca. Dar nu mai e de mult o știre.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare