BOR va lansa maşina cu cruciuliţe sfinţite în parbriz, care te scapă de radar

de Academia Caţavencu , 04 iulie 2015
BOR va lansa maşina cu cruciuliţe sfinţite în parbriz, care te scapă de radar

În dorinţa de a face cât mai frumoasă viaţa credincioşilor – nu pe-aia de apoi, ci pe asta de acum – BOR a lansat un nou proiect ingenios. Este vorba de prima maşină mai inteligentă decât posesorul ei şi care va dispune de tehnologie bisericească high-tech. Din câte se aude, înalt prea-sfinţiile lor s-ar afla deja în discuţii avansate cu o cunoscută firmă producătoare de maşini de la noi. “Dacă nemţii au Volkswagen Bora, de ce să nu avem şi noi Dacia BOR?”, s-ar fi întrebat CEO Daniel, în cadrul unei discuţii cu board-ul de episcopi şi arhiepiscopi ai Bisericii Ortodoxe. Imediat, a fost implementat un plan de marketing pentru realizarea noului model. Deşi autorii săi sunt foarte zgârciţi în declaraţii, am reuşit să tragem de limbă pe cine trebuie şi să aflăm, special pentru cititorii noştri fideli, cum va arăta, în mare, autoturismul. “În orice caz, nu va avea forma aia de sicriu pe care o au unele maşini franţuzeşzi, pentru că nu e bine să cobeşti, Doamne fereşte”, a precizat episcopul Chiulasie, responsabilul de proiect. Potrivit acestuia, maşina va mai dispune, din fabricaţie, de 50 de cruciuliţe şi iconiţe de parbriz, care au harul să-l apere pe şofer de radar. “Mulţi şoferi montează o grămadă de cruciuliţe în parbriz, dar nu e bine. Cine ştie cum le iau, de unde le iau, multe sunt incompatibile. De pildă, icoana cuviosului Drojdenie, care se ştie că e miraculoasă - face fiola să nu se înverzească dacă bei, nu trebuie pusă lângă icoana preafericitului Caschetie, care lăcrimează dacă simte pe o rază de 20 km vreun filtru de poliţie, iar şoferul nu are centura pusă. În schimb, kitul de iconiţe şi cruciuliţe avizat de BOR va face imposibilă detectarea maşinii de către radar”.

Unul dintre avantajele noului autoturism va fi şi acela că proprietarul nu va mai trebui să dea bani grei la preot, ca să-i sfinţească motorul, radiatorul, lichidul de frână şi celelalte componente, întrucât maşina va veni direct sfinţită din fabrică: “Când dai drumul la aer condiţionat, automat se va declanşa un fâs-fâs, din acela ca la spray, şi în habitaclu se va răspândi un frumos miros de tămâie. De asemenea, dacă parbrizul e murdar, e suficient să apeşi pe un buton şi el va fi imediat spălat cu apă din puţurile BOR, cu mireasmă de busuioc. Trebuie să aveţi însă grijă să nu luaţi recipiente de apă care nu sunt direct de fabrică, adică fabricate de BOR, pentru că sigur o să apară pe piaţă şi chinezării cu apă chioară şi busuioc import China”. 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Bоздух военная база Девеселу

    04 iulie 2015 13:27

    O variantă să ne crucim nu găsește BORîciunea ca să-i scoață pe rromînașii ei din rrahatul turkish delight veșnik? ...da' să nu fie condiționată de încă o Moskee a Mîntuirii Neamului dă Slugi ale Masonilor dă la Washington, foste ale U.R.S.S. și liubitei Moskove...

    raspunde comentariului
+