Bote, concurent la „MonsterChef”

de Iulian Tudor , 27 aprilie 2012
Bote, în juriu la "MonsterChef"

Planetarul creator de chiloţi tremura de bucuria anticipaţiei. Tocmai fusese invitat la monstruoasa emisiune de ars gazul şi aruncat cu farfurii în concurenţi – „MonsterChef”.

Când sosi plicul cu invitaţia, Bote se ungea pe trup cu cremă hidratantă şi, cu ochii-n oglindă, se întreba dacă nu cumva e cel mai sexy om de pe planetă. După ce găsi răspunsul afirmativ la această dilemă de estetică elementară, aruncă o privire neglijentă asupra celor trei rânduri caligrafiate ale epistolei şi le citi cu gândul în altă parte, mai exact la el însuşi: „Avem onoarea şi plăcerea… bla, bla… de-a vă invita la ...bla, bla…”. Plictisit de stilul şablonard – ăsta era un cuvânt pe care abia îl învăţase şi de care era foarte mândru, aşa că-l folosea des – deci, plictisit de stilul şablonard al scrisorii, marele designer zvârli plicul cât colo.

Peste două ceasuri, când se pregătea să plece spre salonul de epilat inghinal, Bote redescoperi peticul de hârtie zăcând la întretăierea a patru şipci de parchet. Câteva litere din logoul emisiunii se puteau distinge în colţul din dreapta al plicului. „MonsterC….”, se vedea. „MonsterCock”, citi subconştientul sincer al lui Bote şi, în mai puţin de 20 de minute, designerul se prezentă la studiourile din Buftea, pentru cea mai mare (visa el, în centimetri) aventură a vieţii lui.

Show-ul

Chiar nu pricep ce căutaţi la «MonsterChef»! Sunteţi cei mai dezgustători concurenţi, gătiţi cu picioarele murdare şi aveţi meltenescul obicei de-a spune friptură în loc de steak şi piure în loc de smash”, spuse în chip de bun venit Cătălin Scărlătescu (n. r. – ăsta e ăla chel şi cu burtă din juriu). „Tu cine eşti şi ce naiba ai pregătit acolo, de-i aşa lipicios?”, zise tot el, privind spre Bote.

Mă numesc Cătălin, sunt cel mai celebru creator de modă şi cel mai făcător de sex cu mii de femei, iar aici am un meniu pe bază de rahat: ciorbă cu rahat şi tocană cu rahat”, răspunse Bote, fără să se teamă de căutătura şuie a juratului.

Observ că-ţi place rahatul”, punctă ce era deja evident Scărlătescu. „Da, iubesc rahatul. Aş putea spune că sunt un mare mâncător de rahat, ceea ce-mi aminteşte de minora de 14 ani pe care am posedat-o sălbatic chiar aici în culise, împreună cu unul dintre fiii mei nelegitimi”, ripostă îndrăzneţ Bote.

Altceva mai ştii să faci?”, riscă, nesăbuit, juratul. „Aaaaa, păi, dosesc făcăleţul ca nimeni altul şi fac cel mai bun popporn, adică sex cu mii de femei sub vârsta legală pe muzică pop”, se fuduli creatorul de chiloţi, înainte să fie dat afară din emisiune, fără şorţ.

Afară fu întâmpinat, cu veselie, de Poliţie, care-l încătuşă sub acuzaţia de abuz de minore. Contrar aşteptărilor, Bote era în culmea fericirii. Visul referitor la centimetri avea să se îndeplinească, în curând, la puşcărie. În plus, mai putea scrie o carte…

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+