Bula cocalarului din subsolul ziarului (3)

de Academia Caţavencu , 16 mai 2016
Bula cocalarului din subsolul ziarului (3)

 „Mi-am ridicat vârful nasului. Fac mereu lucruri care mă avantajează și care mă fac să mă simt bine” (Bianca Drăgușanu, plasticată) Celebra asistentă TV a fost invitată recent la un târg de nunți, probabil pentru ca viitorii miri să vadă că pot exista și fete mult mai urâte decât alesele lor. Cu un cățel în brațe și niște superbe cizme decupate la spate, care-i puneau în evidență superbii greierași din călcâie, Bianca a fost o apariție de zile mari. Piți a recunoscut, într-un interviu acordat unei televiziuni, că a mai ”umblat” la ea, pe ici, pe colo, și anume prin părțile esențiale, ridicându-și vârful nasului la un chirurg estetician. Nu de alta, dar, dacă tot o acuză invidioasele că umblă cu nasul pe sus, măcar să le dea și un motiv să o facă. Ai grijă, fată, că în ritmul ăsta de lucrări de consolidare, dacă-ți mai bagi  și-ți mai scoți multe, riști ca la primul cutremur să te zgâlțâi rău și să-ți cadă toate plasticele și tot gletul de pe tine!

„Pentru 30 de milioane merită să mă îmbrac în Shrek”, (Viorel Lis, fost primar) Probabil că jurnaliștii de la Adevărul l-au păcălit pe Viorel Lis să discute cu ei după ce i-or fi zis că și-au instalat aparate de păcănele în redacție. Cum-necum, l-au târât la un interviu, unde au făcut mișto de el la greu, profitând de bonomia și bunacredință a bietului om. Printre altele, l-au întrebat și de faza cu Shrek, iar fostul edil, cinstit, le-a zis în față că a meritat să se facă de râs, pentru 30 de milioane de lei vechi, pentru că are o pensie de doar 17 milioane. Păi bine, bre, nea Viorele, dacă te-ai făcut primar și nu torționar, ce să-ți facem? Că dacă băteai și tu niște țărăniști, prin '50, acum aveai 50 de milioane și decorații. Și, oricum, numai gândește-te câți români care au pensii și mai mici n-ar vrea să fie în locul matale. Că trei sferturi dintre pensionari s-ar îmbrăca și în Ursul din The Revenant pentru 30 de milioane! Și câți dintre ei n-ar accepta să fie vopsiți în verde și să li se pună două coarne în cap, ca lui Shrek, dar nu-i ajută fața, ca pe matale?

„Nu se pune problema unui divorț între noi. Vreau să se termine cu speculațiile. Nu am vorbit despre divorț. Eu îmi iubesc soțul și soțul meu mă iubește. Așa cum am mai spus, eu nu am soț de lăsat” (Alina Vidican, soția lui Borcea) Sătulă să o tot întrebe ziariștii când îi vine rândul la patul lui Borcea, în condițiile în care concurența e acerbă și panarama aia de Pelinel se bagă mereu în față, ca să nu stea la coadă, doamna Borcea, fostă Vidican a declarat că își iubește soțul și el o iubește pe ea. Normal că o iubește, dar nu așa, de capul ei, ci cu programare prealabilă: de la 9 la 10 o iubește pe ea, pe urmă de la 10 la 11 pe prima doamnă Borcea, Mihaela, iar de la 11 la 13 pe Pelinel, că asta e ultima lui achiziție și trebuie iubită de cel puțin două ori, să nu fugă cu altul.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+