Bula cocalarului din subsolul ziarului (4)

de Academia Caţavencu , 16 iunie 2016
Bula cocalarului din subsolul ziarului (4)

N-am suferit din cauza infidelităţii. Am avut şansa asta să nu mă înșele vreo femeie, că altfel îi rupeam gâtul. Îmi iau tot felul de măsuri de precauţie, le supun testelor până la nebunie, dacă se poate. Gelozia este inevitabilă într-o relaţie. Dacă nu există gelozie, nu există dragoste.” (Cătălin Botezatu, designer) Gelos ca un maur, Bote interpretează în stil propriu vechiul dicton cu ”Dacă dragoste nu e, nimic nu e”. Pentru el, dacă gelozie nu e, nici dragoste nu e și de-aia le supune pe iubitele lui la tot felul de teste. Nu știu dacă sunt teste de genul să facă pipi din picioare, să-și radă părul de pe piept sau să poarte bocanci cu toc. Oricum, cam dur comportamentul pentru un tip așa de delicat precum Cătălin. Mă și mir cum de nu s-au sesizat feministele sau ONG-urile care luptă pentru drepturile femeilor bătute din România. Mă gândesc că ele nu-l iau în serios pentru că știu că glumește. Dar să vedeți cum o să se sesizeze ONG-urile alea cu drepturile bărbaților agresați când s-o apuca Bote să amenințe cu „Dacă mă înșeli, îți rup curul”.

Mi-am făcut un transfer de grăsime acolo unde voiam să-mi fac un plus de volum. Mai sunt unele femei care își doresc fundul mai mare. Mi-am făcut un implant de sprâncene și atunci mi-am făcut și un transfer de grăsime. Aveam nevoie, pentru că aveam sprâncene foarte rare.” (Brigitte Năstase, nevastă de fost tenismen) Mă și mir cum de ecologiștii ăștia, care au urlat atât cu Roșia Montană, cu Pungești, cu poluarea, cu alea-alea, nu protestează deloc față de operațiile nevestei lui Ilie Năstase. Pentru că, dacă doamna o să continue să-și mai bage implanturi, silicoane și plastice, o să devină un pericol pentru planetă. Păi știți cât îi ia plasticului să se degradeze? Mii de ani! De parcă nu a fost de ajuns că și-a modificat sânii, buzele și cine știe ce alte organe mai are ea pe-acolo, acum Brigitte și-a făcut și implant de sprâncene, la pachet cu o umflare de fund. Cică avea sprâncene prea rare. Dragă Brigitte, sprâncenele nu sunt singurele lucruri pe care le ai prea rare. Uite, de pildă nici neuroni nu prea ai mulți și nu te-am auzit cerându-i lui pisi Năstase să-ți facă și ție un implant de neuroni!

Pentru mine este o surpriză în fiecare dimineață faptul că mă trezesc lângă el. Îmi face des surprize, îmi gătește.” (Lidia Buble, cântăreață) După ce a spart casa omului cu vocea și talentul ei ravisante, juna artistă Lidia Buble trăiește o minunată poveste de dragoste alături de Răzvan Simion, jumătatea mai norocoasă în amor a cuplului „Răzvan și Dani”. E drept, fata a fost și inspirată, fiindcă nu l-a ales pe Oțil, că ăla nu știa să gătească nici apă caldă și nici ouăle nu i le făcea Rădulească moi, cum îi plăceau ei.  Cu Răzvan, viața ei e tot o surpriză, dar, având în vedere că cine a înșelat sigur o să mai înșele, am sfătui pe donșoara Buble să nu fie prea surprinsă atunci când într-o dimineață o să se trezească singurică în pat pentru că marele crai s-a dus să-i gătească o ciorbă de burtă vecinei.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+