HomeVedeteCe vor face Bianca Drăgușanu și Victor Slav după...

Ce vor face Bianca Drăgușanu și Victor Slav după divorț

Conform contractului, termenului căsătoriei dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a expirat. Cei doi sunt nevoiți să-și găsească alte vedete cu care să se prefacă pentru Capatos, Măruță și compania că se iubesc, în timp ce seara, în singurătate, plâng și beau țuică cu diazepam, deprimați de felul în care au ajuns să facă bani. Ce urmează oare pentru cei doi foști-niciodată-de-fapt-îndrăgostiți?

Una dintre buzele Biancăi, care a dezvoltat o conștiință proprie și devenit vie ca efect secundar de la Botox, ne-a șoptit că fosta-niciodată-de-fapt-iubită a lui Cătălin Botezatu are planuri mari pentru viitor. Se pare că aceasta își dorește să-și mai pună o pereche de sâni siliconați, de data asta pe spate, ca toate pițipoancele să o invidieze și mai tare. Mai mult, aceasta și-a propus să slăbească și mai mult, până în punctul în care va deveni bi-dimensională. Mă rog, în afara de sâni.

Despre viitorul lui Victor Slav am aflat dintr-un bilețel găsit într-unul dintre sacourile sale de culoare roșu-răcnit pe care acesta le poartă la televizor. Fostul-niciodată-de-fapt-soț al Biancăi își dorește să-și construiască o casă pe proprii mușchi abdominali, un teren mai solid decât orice poți să găsești în România. Astfel, acesta nu trebuie să obțină vreun cadastru, vreo autorizație de construcție sau altă hârțogărie. Ca să nu mai vorbim de simplificarea masivă a viitoarelor căsătorii și divorțuri de formă care presupun tot felul de probleme cu mutat de bagaje și mobilă.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare