HomeVedeteCinci posibili pretendenți pentru Bianca Drăgușanu

Cinci posibili pretendenți pentru Bianca Drăgușanu

Probabil nu vă interesează și nici nu ar trebui, dar Bianca Drăgușanu s-a despărțit de prințul Cristea. Se pare că marele fotbalist român i-ar fi ars o scatoalcă fostei sale iubite, într-o criză de gelozie. Sau, cel puțin, asta susțin cei de la Cancan, deci e posibil să se fi întâmplat, de fapt, orice – poate că ăștia doi nici nu s-au despărțit, dar vor un scandal repede, de vară, să le crească cota. Nici nu mai știi ce e adevărat și ce nu e în lumea mondenă, dar așa e și afară, nu doar în haznaua mioritică. Oricum, nu contează, vestea bună e că orice știre de-asta ne permite să-i luăm pe figuranții de la noi la câteva miștouri mai mult sau mai puțin prietenești. OK, de fapt, ce urmează e la fel de prietenos ca Andreea Marin pe scena premiilor VIP.

Iată care credem noi că ar putea fi câteva partide bune pentru Bianca.

  1. Gică Hagi. E o regulă a firii ca, după ce te combini cu un prinț, următorul pas să fie tronul regal. Următorul pas pentru Bianca nu poate fi decât un rege. Cum sunt convins că regele Mihai ar avea câteva chestii de obiectat, singura alternativă pentru Biăncuța e regele fotbalului românesc.
  2. Gabriel Liiceanu. OK, recunosc, numele ăsta e aici doar pentru a vă întipări în creier imaginea lui Liiceanu ieșind la braț cu Bianca din Bamboo. Sper că nu v-am strica ziua prea rău.
  3. Oricare dintre bucătarii de la MasterChef. Nu de alta, dar, cu fiecare poză care apare pe net, Bianca slăbește din ce în ce mai rău. Poate așa mai pune și fata niște slană pe ea, să ai pe ce să pui mâna.
  4. Liviu Vârciu. Eu v-aș sfătui să nu vă uitați la Roata Norocului pe Kanal D. De fapt, nu vă uitați pe Kanal D în general. Totuși, dacă nimeriți pe-acolo, o să vedeți că Roata Norocului, care, oricum, e un show cam tembel, a devenit acum emisiunea în care Vârciu se dă la chestii, fie că e asistenta, o băbuță din public sau chiar robinetul de la baie, Liviu nu se poate abține să flirteze cu orice vede. Poate așa îl mai calmează cineva un pic.
  5. Gigel Frone. Au același IQ, nu? Iar Gigel mai știe una-două despre modelling și racolarea de fete, așa că partida asta are tot sensul din lume pentru cariera Biancăi.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare