HomeVedeteCine-i Moșul Anului?

Cine-i Moșul Anului?

Pentru că vrem să bucurăm cititoarele de AC, și să le convingem că-n paginile noastre e și material pentru sexul frumos, nu doar cel porcos, am realizat o listă a celor mai interesanți Moși ai anului 2012.

 

Irinel Columbeanu – Moș Columbeanu a avut, din păcate, un an tumultuos. Afaceri falimentare, pierderea alegerilor locale, și mai presus de orice, Moni o duce minunat în SUA împreună cu Mr. Pink, chinezul atomic la cutie de energizant. Cu toate astea, Iri și-a îmbunătățit semnificativ viața, a slăbit, lucru care-l face să pară cu 1,5 cm mai înalt, și bănuții pe care-i mai are îi ajung pentru o ultimă viitoare soție de 18 ani.

Ilie Năstase – N-a ratat nicio ocazie să fie făcut de râs de soție, madam Brigitte, dar se ține bine și nu-l deranjează gura lumii. Cu toate astea, a trăit cea mai mare rușine atunci când a fost de acord să promoveze piesa Zaleilah. Dar mai are bani, și o oarecare prestanță, deci merită.

Ion Țiriac – E poate cel mai morocănos Moș, dar cumva asta-i rețeta lui de succes la doamne și domnișoare. Cu siguranță, asta-i și modalitatea prin care omoară sute de mistreți: îi privește cu sictir și aceștia mor de ciudă. În fiecare an îi e greu moșului să-i aducă vreun cadou pentru că Țiriac îi împușcă renii.

Cătălin Botezatu – Un alt an solicitant pentru Bote. Infarct, defilări, emisiuni la TV, excursii scumpe, intrigi hetero-gay. Ne-ntrebăm și noi cum de poate să ducă atâtea-n spate, dar aparent e loc destul. Doamnelor, Bote n-avea cum să lipsească din această listă, fiind un bărbat capabil și rezistent, la câte i-a tras viața-n fund.

Adrian Enache – Credeam că a dispărut din viața publică, dornic să se retragă în anonimat și să se bucure de pensia ce-i revine în urma atâtor ani de muzică pentru spasmodici, dar a-nceput să apară în reclame la Catena. În curând va cânta și va dansa cu tigaia Dry Cooker. Și uite așa revine în atenția publică și primește emisiune la Taraf TV.

Cătălin Măruță – prezentatorul TV a reușit să facă o farsă și propriei existențe, și cum fetele adoră tipii cu umor, iar Vacanța Mare nu mai e de mult, Măruță merită să fie în această listă. E clar că de Crăciun îi va face o farsă inclusiv Moșului. O să-i fure sacul și-o bagă pe Ioana Tufaru în el.

Cheloo – Dacă nu renunța la imaginea de băiat dur și nu accepta să apară la X Factor, nu știau gospodinele de „băiatul acela încruntat și cu pantalonii largi”. Până la urmă, rapul subțire cu cheltuială se ține, așa că și-a băgat ***** și-a plecat.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare