HomeVedeteCiuvică, expulzat din armata celor 12 maimuţe

Ciuvică, expulzat din armata celor 12 maimuţe

Mugur Ciuvică a degustat prea mult  subiectele de știri pentru Voiculescu, iar acum a căzut în plasa pe și-a improvizat-o de unul singur, în nișa de sub masa de unde arunca cu acuzații-n stânga și-n dreapta, pe vreme de prime time. Era atât de sigur că făcea ce făcea bine, încât nu și-a dat seama că în tot timpul ăla, domnul Profesor îi ardea cu veioza degetele mici de la picioare, făcându-l să-l suspecteze pe Băsescu de magie neagră și încălcarea bunelor moravuri. Bineînțeles, dacă ar fi să-i luăm pe Ciuvică de-a firea păr, am putea nu numai să-i recomandăm un șampon foarte bun anti-purici și niște calmante serioase împotriva ieșirilor bizare din timpul analizelor sale politice și mai bizare, ci și să ne întrebăm cum a ajuns acest viezure strangulat în mod regulat de propria-i răzvrătire mintală împotriva lui Băsescu, la treapta superioară A3.

Aseară, Mugur s-a certat ca la ușa cortului cu Oana Stancu, care l-a făcut praf miercuri noapte pe Ponta. S-a certat, a pierdut și apoi, ca tot circul să fie și mai circ sprânceana aia stângă a început din nou să-i danseze step deasupra ochiului, așa cum făcea tot timpul când se certa și pierdea. Tipic pentru un copil de clasa 0. S-a dat cocoș, s-a dovedit a fi găină, și a plecat cu penajul umed de la atâta penibilitate.

În ceea ce privește regulile elementare încălcate de Ciuvică, nu mai catadicsesc să spun. În primul rând, nu începi să urli la o duduie care ți-a adus în vedere fapte reale și concrete, că Ponta este omul unei națiuni. Ține de obraz, și din câte am observat, Mugurel Ciuvirel îl are gros ca și un pachet de bureți de bucătărie. A scuipat invitații din cap până-n picioare ca un furtun profesional, și apoi delirând, parcă posedat de un Aghiuță șugubăț, și-a băgat coada unde nu avea putere și la invocat pe dracul, să strice și mai mult ceea ce era stricat în trustul A3.

Concluzia? Mugur Ciuvică e de acum proscris. Voiculescu nu-și va asuma îngrijirea pauzei cerebrale, iar publicul îl va respinge. Mugur, așadar, rămâne loial doar unui singur om: lui însuși.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare