HomeVedeteCoana mița motociclista

Coana mița motociclista

Mergând pe principiul ,,Baba ridată trece primejdia rea… pe motor”, Paula Iacob, fostă avocată în timpul lui Burebista, actuală fosilă adusă la B1, își pune lejer casca de infanteristă din Primul Război Mondial și își dă, a doua oară în istorie, aere texane pe un Harley-Davidson.

Bineînțeles, coana Iacobeasca, cu mitraliera și vesta anti-glonț, atârnând pe pielea ca ceara topită, stă ca în vremurile sale bune alături de mareșalul Von Kluge și bâțâie nerăbdătoare doar, doar s-or mai ivi niscavai tranșee naziste cu soldați morți pe care să-i reprezinte în fața Curții Supreme de Justiție din Ceruri.

Astfel, respingând din nou normele ortodoxe, în favoarea celor cu o componență de minimum un AK-47, baba infanteristă își aruncă blănurile și șalurile de catifea nemțească în atașamentul motoretei, cu o privire solemnă, semi-pragmatică, de avocat care știe că nu mai poate să reprezinte decât indivizi ca Nelson Mondialul și Mihăiță din Berceni, pe o porție de săbii, cuțite, și, respectiv telecomenzi. S-au dus vremurile în care putea să-și achite datoriile pentru o noapte cu Hitler, Stalin și mai nou Rogozin. Acum trebuie să se lâncezeascăși să mângâie în semn de apreciere spatele transpirat al unui băiețel îmbrăcat în haine de piele care ține foarte ferm ghidonul unei motociclete mult prea frumoase pentru o urzitoare războinică, mai bătrână decât Xena și mai tânără decât Godzilla. O fostă veterană de război, care dormitează cu pistolul sub manșetele uniformei la emisiuni de melo-dramă politică, pentru a împușca vreun fascist bătrân și să-și ia singură apărarea, așa cum făcea în fața Zidului Berlinului, când flutura pancarde cu chipul tuturor turnătorilor cu care a colaborat, și mai apoi lichidat.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare