Curtremurător! Mircea Badea vrea legalizarea căsătoriilor între... și între...

de George Bonea , 10 iunie 2013

După ce a urmărit Parada Gay și a ascultat mai multe declarații privind căsătoria persoanelor de același sex, Mircea Badea a declarat că vrea și el. Firește, nu cu un bărbat, dar sunt două forme de căsătorie pentru care ar opta, cu mult înaintea celei cu Carmen Brumă.

Înainte de toate, vrea legalizarea căsătoriilor cu mame, de preferat cele trecute în neființă, acestea fiind preferatele lui Mircea în ultimul timp în dialogurile cu fanii și contestatarii. „M-am săturat să tot întrețin raporturi lubrice cu mamele unora pe Facebook, blog și TV. Vreau să mă și însor cu ele. Cu toate. Vreau poligamie în România. Lăsați mamele să vină la mine. Ori să-mi spuneți cimitirul”, a declarat Badea.

De asemenea, Mircea Badea dorește și legalizarea concubinajului patron-angajat. Acesta a declarat că nu-i relație homosexuală, ci iubire nestăvilită și idolatrie, dar tot vrea să oficieze legătură. Ba mai mult, Mircea-i supărat pe Voiculescu, deoarece bate mereu apropouri și patronul nu înțelege: „Șefu’, când ne luăm?”, „De Băsescu? Non-stop!”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Mihai

  12 august 2015 3:27

  Cred ca la un spectacol muzical romanesc ne poate canta patriarhul daniel la microfon, pe post de Conchita Wurscht in versiunea mioritica adica cu carja de cioban.

  raspunde comentariului
 • Mihai

  12 august 2015 3:24

  Bravo, cu patriarhul daniel i-ar sta bine, doua mirese ca si ala e imbracat in rochioe alba lesbiene. Acuma eu stiu ca ei doi n-au penetrator organic dar are daniel carja si se rezolva lmao.

  raspunde comentariului
+