HomeVedeteCurtremurător! Mircea Badea vrea legalizarea căsătoriilor între... și între...

Curtremurător! Mircea Badea vrea legalizarea căsătoriilor între… și între…

După ce a urmărit Parada Gay și a ascultat mai multe declarații privind căsătoria persoanelor de același sex, Mircea Badea a declarat că vrea și el. Firește, nu cu un bărbat, dar sunt două forme de căsătorie pentru care ar opta, cu mult înaintea celei cu Carmen Brumă.

Înainte de toate, vrea legalizarea căsătoriilor cu mame, de preferat cele trecute în neființă, acestea fiind preferatele lui Mircea în ultimul timp în dialogurile cu fanii și contestatarii. „M-am săturat să tot întrețin raporturi lubrice cu mamele unora pe Facebook, blog și TV. Vreau să mă și însor cu ele. Cu toate. Vreau poligamie în România. Lăsați mamele să vină la mine. Ori să-mi spuneți cimitirul”, a declarat Badea.

De asemenea, Mircea Badea dorește și legalizarea concubinajului patron-angajat. Acesta a declarat că nu-i relație homosexuală, ci iubire nestăvilită și idolatrie, dar tot vrea să oficieze legătură. Ba mai mult, Mircea-i supărat pe Voiculescu, deoarece bate mereu apropouri și patronul nu înțelege: „Șefu’, când ne luăm?”, „De Băsescu? Non-stop!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare