HomeVedeteDe ce a fost Gerard Butler umilit în România?

De ce a fost Gerard Butler umilit în România?

Înainte de toate, vă spun de pe acum că titlul are vag legătură cu conținutul. Nici eu nu știu de ce Gerard Butler a fost umilit în România. Am văzut titlul pe site-ul Realității și mi-a plăcut așa de mult tocmai din pricina asta. Aștept cu înflăcărare momentul în care un titlu de pe Realitatea o să aibă legătură și cu subiectul. De pildă, le propun: Suntem proști, vezi aici de ce. Știu că nu mai suportă și vor să fie sinceri, să ne spună cum e să fie proști. O astfel de povară (prostia) cred că apasă destul de greu pe umerii redacției.

În al doilea rând, nu înțeleg cum poate să te cheme Gerard. Pronunțați numele ăsta de câteva ori și o să vedeți cât de penibil o să vi se pară și vouă. Este echivalentul englezesc al lui Emanuel. Partea mișto e că pe Butler îl cheamă și James, un nume mult mai bun. Poate i se pare lui că Gerard sună într-un fel special. E special, dar nu în sensul bun. E la fel de special precum Crin. Nu înțeleg de ce Antonescu nu se prezintă Laurențiu, maxim George. În fine, dacă alăturăm și Butler lângă Gerard, s-a terminat complet. Eu nu știu cum îl iau în serios ăia de la Hollywood. Traduceți și Gerard și Butler și obțineți Emanuel Majordom.

Acum, că am lămurit problema principală pe care o are Gerard să trecem la fapte. În cazul în care nu știați, Gerard a venit cu Mădălina Ghenea în România. Și nu prea aveați cum să nu știți pentru că, în lipsa subiectelor reale, vizita celor doi a fost pe toate telejurnalele. Asta și faptul că ne uităm cu toții la poze cu Mădălina Ghenea, bărbații din motive evidente, femeile de ciudă. Și v-a plăcut 300, recunoașteți! Iar toată treaba asta a devenit una grețoasă. Pentru că, ȘOC, Gerard Butler se comportă ca un om normal! Așa ceva nu se poate!

Iată o mostră de jurnalism marca ProTV: “Ajunsi in varful muntelui, Gerard si Madalina s-au comportat ca doi turisti, cuceriti de spectacolul naturii. Din cand in cand, vizitatorii care ii recunosteau le cereau autografe sau isi faceau poze cu ei.” Fantastic, Gerard Butler nu a împins cu piciorul alți turiști, trimițându-i astfel pe munte în jos, în timp ce urla This is Sparta! Mai mult decât atât, avea și haine pe el, mers biped și tot tacâmul!

“Au comandat pastrav cu sos de unt si lamaie, mititei sa vada cum sunt si desertul casei, placinta cu branza”, a dezvaluit managerul restaurantului. Potrivit patronului, cei doi s-au comportat ca niste oameni normali.” Aici observăm cum actorul scoțian a vrut cu tot dinadinsul să ne șocheze! Sunt convins că a făcut și alte acte dubioase precum să mănânce cu furculița, să plătească nota, să nu tragă bășini și alte comportamente aberante!

“Butler a avut parte de una dintre cele mai neplăcute surprize! Chelnerii de la cabana situată la 1.585 de metri altitudine nu l-au recunoscut nici pe el, şi nici pe Mădălina, şi le-au spus că trebuie să aştepte câteva zeci de minute pentru servirea mesei, pentru că în complex există un grup mai mare de turişti de care trebuie să se ocupe.” Ei bine, ca să nu spuneți că sunt bulangiu, ăsta e motivul pentru care a fost umilit Gerard Butler. Nu l-a recunoscut nimeni. Mai mult decât atât, este inadmisibil să aștepți să ți se ia comanda ca un om normal. Păi, el a ținut la respect 1 milion de perși cu doar 300 de soldați! Vă dați seama că după evenimentul ăsta rușinos, Gerard a plâns în pernă.

exclusiv online

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare