Divele l-au așteptat pe Moșul. Țiriac nu a venit nici de această dată

de Laurenţiu Muşoiu , 25 decembrie 2019
Divele l-au așteptat pe Moșul. Țiriac nu a venit nici de această dată

Divele din România l-au așteptat din nou, în Ajunul Crăciunului, pe Moșul.

Ion Țiriac nu a fost darnic și nu a venit nici de această dată.

Pentru starletele autohtone mai rămâne speranța unui Moș din Turcia.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  19 octombrie 2020 18:32

  ASTAZI 19 OCTOMBRIE 2020 , AM AFLAT CA PE DATA DE , DUMINICA 02 MAI 2021 , V-A FI PASTELE IN ANUL 2021 .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  19 februarie 2020 20:11

  BUCURESTI 19 FEBRUARIE 2020 , 807 PM , ERA MAI BINE , PE VREMEA , LUI CONSTANTIN BRANCUSI ! CINE N-ARE CUMINTENIA PAMANTULUI , SA-SI CUMPERE ! DAR DIN DAR , SE FACE RAIUL ! PREA BINE A MAI LUCRAT CONSTATIN BRANCUSI , COLOANA INFINITULUI ! CONSTATIN BRANCUSI , TE IUBIM !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  17 februarie 2020 16:13

  BUCURESTI 17 FEBRUARIE 2020 , DOMNUL SCULPTOR CONSTATIN BRANCUSI , ESTE DISCIPOLUL MEU IN ARTA , REPREZENTATIV , PRIN LUCRARILE SALE , SI ALBUMELE DE ARTA , REMARCABILE , IAR EU SUNT FANUL LUI IN ARTA , DREPT PENTRU CARE AI ADUC CORDIALE MULTUMIRI , PENTRU TOT EFORTUL FACUT , IN NUMELE ARTEI UNIVERSALE .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  14 februarie 2020 12:17

  CE BINE AR FI FOST , DACA DOMNUL SCULPTOR CONSTANTIN BRANCUSI , AR FI DESCOPERIT MAI DEVREME , MERSUL CU VAPORUL PANA IN AMERICA , DECAT SA-SI FI PIERDUT TIMPUL IN ZADAR , CU MERSUL CU COBILITA CU ZARZAVATURI , PANA IN PIATA OBOR DIN BUCURESTI , SAU , SA-SI FI PIERDUT IN ZADAR TIMPUL , CU SPALATUL DE VASE , PANA DIS-DE DIMINEATA , INTR-UN RESTAURANT , DIN PARIS . DACA AR FI MERS MAI DE TIMPURIU IN AMERICA , PROBABIL , AR FI AVUT MAI MULT TIMP LA DISPOZITIE , IN CARE SA REALIZEZE , MAI MULTE SCULPTURI , IN AMERICA , PENTRU MAI MULTE MUZEE DIN AMERICA , IAR ASTFEL , CONSTANTIN BRANCUSI , SA FI AVUT ASTAZI O MAI MARE VALOARE , SI SA FI TRAIT DOAR DIN SCULPTURI , CARE ASTAZI , DOAR O SCULPTURA , ARE VALOARE MARE DE CATEVA ZECI DE MILIOANE DE DOLARI . DAR CUM IN VIATA , CAM NU PREA SE POATE STII DINNAINTE CUM POATE FI VIITORUL , TREBUIE SA NE MULTUMIM , DOAR CU CE AVEM ! RESTUL , CA VALORIZARE , SE POATE DESCOPERI , DACA SE DESCHIDE ARHIVELE , VRE-UNEUI MUZEU , CA SA SE VADA , CE A EXPORTAT ACEST AMARAT , IN AFARA ! CA LA EL ACASA , ESTE , DOAR UN AMARAT , DAR DIN PACATE , TRECE TIMPUL , SI NU MAI REALIZEAZA NIMIC IN DOMENIUL SCULPTURII , ADICA EU SUBSEMNATUL , NEAGU MIRCEA . CEL MAI BINE IN DOMENIUL ARTEI , TOATE DRUMURILE DUC IN AMERICA !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  11 februarie 2020 20:23

  AM AUZIT , ASTAZI 11 FEBRUARIE 2020 , CA SPRE SOARE S-A TRIMIS O SONDA SPATIALA ! EU CRED CA SUNT CHELTUIELI FOARTE MARI , SI INUTILE , DEOARECE PANA LA URMA SONDA SPATIALA , SE V-A STRICA ! MAI BINE AR FI FOST TRIMISA O SONDA SPATIALA PE LUNA , SI INSTALATE PE LUNA , ECHIPAMENTE PENTRU TELECOMUNICATII , PRIN SATELIT , PENTRU INTERNET , DEOARECE , INSTALAT UN SATELIT DE TELECOMUNICATII PE LUNA , AR FI STAT MULT SI BINE , PE LUNA , MULTI ANI IN VIITOR PE LUNA . ADICA UN SATELIT DE TELECOMUNICATII PE LUNA , CARE SA STEA FIX PE LUNA , PE PARTEA INSORITA , SI CU PANOURI SOLARE .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  05 ianuarie 2020 22:00

  PENTRU CA TOT SE DECERNEAZA ASTAZI 05 IANUARIE 2020 , GLOBURILE DE AUR , EU AS AVEA O ALTA PARERE EU AS PREMIA GLOBUL DE DIAMANTE . ADICA UN GLOB DE DIAMANTE , CARE IN INTERIOR SA AIBE MAI MULTE LUMINITE IN MAI MULTE CULORI DIFERITE , IAR GLOBURILE DE DIAMANTE SA FIE PE LA FERESTRELE DE SARBATORILE DE IARNA , IAR LUMINILE AR DA O IMAGINE FERICA , DE POVESTE !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  27 decembrie 2019 12:52

  HAI SA FACEM LITERATURA UNIVERSALA ! PE TIMPURILE DE ODINIOARA , NOI NE FACEAM CA SRIAM , IAR EI , SE FACEAU CA NE PLATEAU ! ACUM S-AU SCHIMBAT LUCRURILE . A VENIT LITERATURA DE PIATA , SI INTREBAREA CARE SE PUINE , ESTE ACEEA , SE VINDE ? SAU , NU SE VINDE CARTEA ? ACEASTA ESTE INTREBAREA , LITERATURII DE PIATA , SI A CITITORILOR DE CARTE RARA ! NOAPTEA ESTE UN SFETNIC BUN , DE INSPIRATIE LITERARA . CE SA-I FACI ? ZIUA SUNTEM OCUPATI , CU ATATEA GANDURI , INCAT , CU GREU MAI VINE INSPIRATIA. IN CLIPELE DE RAGAZ , DOAR NOAPTEA , INNAINTE DE CULCARE , INSPIRATIA , VINE MAI LESNE . SI NU UITA , SA TE TREZESTI , SI SA SCRII PE O HARTIE , TOATE INSPIRATIILE LITERARE , CE VIN PE MOMENT IN MINTE . DACE LENEA , S-AR PLATI , ATUNCI , AR FI DE MARE PRET , MOMENTELE DE INSPIRATIE LITERARA , DEOARECE , MOMENTELE DE INSPIRATIE LITERARA , VIN ATUNCI CAND EXISTA TIMP LIBER , DE A NU NE MAI GANDI , LA DIVERSE LUCRURI PREOCUPANTE , CI , LASAND MEMORIA SA GANDEASCA LIBER , NOI FIIND DECAT NISTE SPECTATORI AI GANDURILOR , CE NE VIN IN MINTE , PRECUM UN FILM , CE RULEAZA PE UN ECRAN , IAR FILMUL , VENIND , DE UNDEVA DIN DEPARTATE A TREIA ZI , DUPA CRACIUN , DACA AM MANCAT OPT SARMALE , SI AM BAUT UN LITRU DE BERE , NU AM MAI AVUT CHEF DE A SCRIE LITERATURA , ADICA RANDURILE , PE CARE LE-AM SCRIS CU O SEARA INNAINTE SI MA UIT LA RANDURILE PE CARE LE-AM SCRIS CU O SEARA INNAINTE , PARCA AR FI STRAINE DE MINE , , SI PARCA LE PRIVESC CA UN STRAIN . . DUPA CE MI-AM MAI REVENIT DUPA O MASA IMBELSUGATA , PARCA CONSTIIINTA I-MI SPUNE SA SCRIU RANDURILE , PE CARE LE-AM SCRIS PE O CIORNA , CA RANDURILE SCRISE SUNT BUNE , PENTRU A FI SCRISE , MAI DEPARTE , PE INTERNET . DE CRACIUN , NU AM AVUT SARMALE , AM AVUT MANCARE SIMPLA DE CRACIUN 2019 , DAR DACA ASTAZI 27 DECEMBRIE 2019 , A DESCHIS LA MAGAZIN , MI-AM CUMPARAT 8 SARMALE SI O BERE DE UN LITRU , DEOARECE , DE IERI AVEAM POFTA DE SARMALE DE CRACIUN , PANA CAND SI SUFLETUL DOREA SARMALE , ATAT DE MULT AM AVUT POFTA DE SARMALE . NU MANANC ADESEORI SARMALE , DAR POATE CA O DATA PE AN , ESTE O POFTA IMENSA DE SARMALE , CHIAR GATA PREPARATE , DACA NU EXISTA POSIBILITATEA PREPARARII DE SARMALE IN CASA , CEEA CE CERE UN TIMP INDELUNGAT SI NICI EXPERIENTA DE A GATI BINE , NU EXISTA DIN PARTEA MEA , A UNUI OM SINGUR .

  raspunde comentariului
+