HomeVedeteDumnezeu a reziliat contractul cu Ștefan Hrușcă

Dumnezeu a reziliat contractul cu Ștefan Hrușcă

Împreună cu majoritatea maneliștilor, Ștefan Hrușcă era unul dintre cei mai bazați cântăreți români, fiind promovat de însuși Dumnezeu și toată oastea de sfinți. Din păcate, plictisit de repertoriul învechit al româno-canadianului, divinitatea a hotărât să rezilieze contractul, astfel încât Hrușcă a fost nevoit să amâne două concerte, la Ploiești și Câmpine, după ce nu a vândut destule bilete.

Ba, mai mult, a fost reclamat la poliție pentru că a lipit afișele concertului peste cele electorale. Bineînțeles, n-a lipit el cu mânuța lui că n-a făcut 14.000 km din Canada ca să dea cu bidineaua de aracet, dar, supărați pe eclipsare, politicienii de pe afișe au promis că-l vor ține minte și vor prefera să le cânte Connect-R și Alex Velea despre ler, decât Hrușcă.

Hrușcă nu se declară deranjat de ultimele schimbări contractuale, fiind foarte căutat. „Recent am fost abordat de Allah, Jupiter, Ninhurzag, Si-Wang-Mu și alți zei pentru a cânta. Nu duc lipsă de clienți, am zeități cât pentru o mie de vieți”, a declarat Hrușcă.

Conform datelor furnizate de BOR, pe lista urătoarelor rezilieri se află și Fuego. Pe surse am aflat că dacă solistul nu-și schimbă atitudinea cu o geacă de piele cu ținte și pe Irina Loghin cu două dansatoare-n chiloți nu prinde două concerte de Crăciun.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare