HomeVedeteDupă ce a plâns, Cheloo a fost concediat de...

După ce a plâns, Cheloo a fost concediat de la X Factor. Află cu cine ar putea fi înlocuit

Moment umilitor pentru Cheloo, unul dintre jurații de la X Factor: după ce a plâns la ultima ediție a emisiunii, producătorii sunt deciși să-l concedieze, deoarece nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale.

Cu toate acestea, nici până la această ediție producătorii emisiunii nu erau 100% mulțumiți de prestațiile rapperului de la Paraziții. Da, este adevărat, ne-am bucurat în momentele în care Cheloo l-a luat la bătaie pe unul dintre concurenți sau atunci când i-a aliniat pe toți și i-a înjurat de mama focului, ne-a declarat unul dintre producătorii de la Antena 1. Am fost dezamăgiți însă că el nu l-a altoit nici pe Dan Bittman, nici pe Delia, dar și pentru că nu și-a îndeplinit obligația contractuală de a arunca cu banane și materii fecale în concurenți, a continuat același producător. Ultima lui prestație, când a izbucnit în plâns, a fost însă picătura care a umplut paharul, Cheloo fiind imediat concediat.

Nu știm dacă asta l-a făcut din nou să plângă, precum o domnișoară emoționată, însă fanii emisiunii nu trebuie să-și facă griji: producătorii i-au găsit lui Cheloo un înlocuitor pe măsură, în persoana lui Giovanni Becali. Ei sunt entuziasmați de momentul în care cercopitecul becalian va scuipa concurenții ori atunci când le va zice că put că niște zdrențe.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare