HomeVedeteEXCLUSIV! Motivele pentru care s-au certat EBA și Syda

EXCLUSIV! Motivele pentru care s-au certat EBA și Syda

Lumea mondenă din România este în șoc după ce a apărut o știre cum că există disensiuni în cuplul Elena Băsescu-Bogdan Ionescu. Se pare că cei doi s-ar fi certat într-un restaurant, după care au plecat nervoși spre casă, fără să-și zică niciun cuvânt. Noi le urăm un bun venit în viața de cuplu! Vă oferim o listă de posibile motive care stau în spatele micului scandal.

  1. S-au certat din cauza pluralului cuvântului „jartea”. EBA susține că se spune „jarteluri”, Syda susține că e corect „jarteli”.
  2. EBA e fană Alexandra Stan, pe când Syda zice că Inna e mai bună. S-au împăcat când au ajuns la concluzia că Ruby le bate pe toate.
  3. Syda i-a spus că vrea să se angajeze din nou în Ministerul Economiei, iar EBA s-a supărat, pentru că ea nu vrea să facă economii, ci vrea să-și trăiască tinerețea pe picior mare.
  4. Nu s-au putut decide care e scriitorul mai bun: Mircea Cărtărescu sau Cristiano Ronaldo.
  5. Elenei nu-i convine că Bogdan vrea să-și schimbe porecla din Syda în Syfilis.
  6. Syda a cerut o pizza prosciutto e funghi, iar EBA nu a înțeles cum poate soțul ei să mănânce unghii.
  7. Baia restaurantului avea scris pe ușă la bărbați „messieurs”, iar EBA tot încerca să-l convingă pe Syda să se ducă la maseurii ăia să-și facă și ei un masaj, în ciuda eforturilor lui de a o  convinge că e un amărât de WC.
  8. Elena l-a acuzat pe Bogdan că o înșală cu o italiancă, după ce l-au auzit zicându-i chelnerului că lui îi place foarte mult Lasagna.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare