EXCLUSIV: Noua invenție a Andreei Marin-Bănică

de Mihai Cernea , 23 februarie 2012
Andreea Marin cu barbă

Surse din anturajul Andreei Marin-Bănica ne-au dezvăluit, în exclusivitate, că fosta vedetă TV va promova o nouă invenție, cu care speră să ia încă un premiu la Salonul de Invenții de la Geneva. După succesul fulminant din 2010 al body-ului extensibil pentru bebeluși, Andreea Marin-Bănică crede că noua sa inovație, unguentul „Tatigel”, va ajuta familiile în care tatăl este plecat des de-acasă.

„Ideea mi-a venit în iunie anul trecut”, le-ar fi declarat Andreea apropiaților săi, „când fiica mea a început să-i simtă lipsa lui Ștefan, care susținea deja al o sută douăzecilea concert de Crăciun la cererea publicului.” Unguentul, dezvoltat în colaborare cu Institutul „Hana Aslan”, stimulează creșterea părului facial, precum şi a celui de pe piept și de pe mâini la 15 minute după aplicare și efectul durează până la opt ore. Astfel, mama poate îndeplini temporar și rolul de tată, atât de necesar în viața unui copil.

Aceleași surse au declarat că, la sugestia lui Ștefan Bănică, vedeta ar lucra la o altă versiune a unguentului, special concepută pentru România. Aceasta va învineți ochii și va stimula apariția vânătăilor pe corpul mamei, odată ce-i cade părul crescut prin aplicarea de „Tatigel”. În acest fel, artistul ar crede că putem simula mai bine experiența paternă tipic românească.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+