Facebook, curvăsăreală și-un pui de Minune

de Academia Caţavencu , 12 martie 2014
Daniel Buzdugan

Ce fac ziariștii de tabloide când n-au subiecte? Citesc pe Facebook. Ce fac eu când n-am subiecte? Citesc tabloide. Așa am aflat că:

- Daniel Buzdugan e supărat: „La noi, vedete sunt toate curvele ieftine, cu sânii cât casa și inculte neapărat“. Să analizăm nițel spusele buzduganului. Deci, la noi, condiția esențială pentru a fi vedetă e să apari la televizor, de preferat la un post care promovează curve, să zicem Antena 1. Apoi, toate curvele indigene care apar la TV sunt ieftine, exceptându-le pe cele ofertate de Leo de la Strehaia, care pare oricând dispus să dea o limuzină pentru a vedea un sfârc. Buzdugan are mașină, dar sunt sigur că ratele le plătește el, nu Leo. În fine, vedetele de la noi sunt inculte, dar fudule, se vede mai ales pe Facebook, unde postează lucruri mișto spuse de alții ca să pară deștepte. La fel cum Buzdugan spune la radio poante născocite de alții ca să pară haios. În concluzie, tot ce-i lipsește lui Daniel Buzdugan pentru a fi vedetă sunt sânii cât casa. Și asta-l supără foarte tare, pentru că Leo finanțează doar vizionări de țâțe mari.

- Spre deosebire de Buzdugan, care n-are sâni, Oana Zăvoranu e o vedetă autentică. Și ea e nervoasă și zice așa pe Facebook: „Se poate spune orice despre mine, dar nu că sunt vreo parașută“. Sunt de acord: se poate spune chiar orice despre Oana Zăvoranu. Dar în niciun caz că e vreo parașută! Sunt prea multe deosebiri. De pildă, o parașută nu e altceva decât o cârpă nițel mai mare, sau, cum mai zice DEX-ul, o otreapă, o zdreanță de șters pe jos cu ea. Nicio asemănare aici. Apoi, o parașută are mai multe coarde, pe când Oana Zăvoranu, de când s-a despărțit de Pepe, a declarat de nenumărate ori că se simte singură. Altceva: parașutele sunt făcute din pânză sau nailon, nu din silicon. În plus, parașutele românești nu mai sunt la prima tinerețe, sunt destul de uzate și trec de la un soldat la altul. Să nu mai zic că parașutele sunt prevăzute, din fabricație, cu mai multe găuri, care le fac mai ușor de manevrat. Din nou, nicio asemănare aici.

- În final, după atâtea lucruri serioase, merge și-un subiect minor: fiul minor al lui Adrian Minune. Micul miracol vede pe Facebook o poză cu un băiețel simpatic, se pare rudă cu taică-su, și comentează: „Mancaias p…a lui“. Punctele de suspensie sunt ale mele, gramatica e a lui. Ideea e că ceilalți comentatori i-au sărit în cap, acuzându-l că, deși flăcău, e agramat. Eu cred că ăia-s dușmanii care-i poartă pică, că n-au valoarea lui, și care n-au înțeles că școala se face pe la spate, pe la spate…

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+