HomeVedeteFemeile cu barbă își pun poalele-n cap

Femeile cu barbă își pun poalele-n cap

Au trecut două săptămâni de la Eurovision și femeia cu barbă (sau bărbatul cu țâțe) Conchita Wurst e în continuare subiect de polemică pe net. Bigoții și-au adus aminte de Sodoma și Gomora, că și pe-acolo era plin de fetițe păroase cu puță, deci o să ne ia dracu’ pe toți, vine sfârșitul lumii. Tradiționaliștii au invocat sfânta uniune procreatoare dintre bărbat și femeie, iar Conchita nu poate procrea, pentru că face sex cu fundul, deci o să ne ducem naibii cu toții, dispare populația Pământului cu atâția poponari. De partea cealaltă sunt băieții ăia care poartă fular vara și cred că tot ce e diferit e bun, gen Remus Cernea. Ești un bărbat neras îmbrăcat în rochie? Pffoa, ce curaj pe tine, fată, să nu te bărbierești! De-acum încolo, până apare la Eurovision femeia cu păr pe spate și adenom de prostată care bea bere la PET, ești simbolul LGBT! Și jur că, dacă erai un delfin cu barbă, m-aș fi îndrăgostit de tine, te luam de nevastă non-umană și-ți dădeam și drept de vot. Hai, pupă-mă, dar mai de la distanță, că am tenul sensibil și mă irit.

Asta ar spune Remus Cernea, nu eu. Eu zic că, la 7 miliarde de locuitori cât are planeta și cum populația crește exponențial, ar trebui să le mulțumim gay-lor, cu barbă sau fără barbă, că există. De fapt, ăia de la Green Peace ar trebui să renunțe la sigla aia penibilă cu Pământul verde și să pună în loc moaca împădurită a Conchitei Wurst. E clar că Pământul nu poate rămâne verde cu atâția heterosexuali care se tot înmulțesc și-și cresc progeniturile cu ierburi, poame și animale pe cale de dispariție. Să nu mai zic de neozeelandezi, care, an de an, omoară sute de delfini cu cioc, de parcă ar avea ceva personal cu Remus Cernea.

Ei o au păroasă, noi avem una rasă

Totuși, nu toți homosexualii au fost dați pe spate de apariția Conchitei Wurst (n.a. – în caz că nu știați, pseudonimul ei se traduce exact așa: Păsărică Cârnat). Răzvan Ciobanu, de pildă, un designer vestimentar din categoria LGBT, a declarat în stilul său preferat, adică sus și tare, că a fost dezamăgit de domnișoara Wurst. I-au plăcut dantura, rochia și vocea, dar i-a displăcut barba asociată cu țâțele. Și l-a mâncat în cur să o asemene pe Conchita cu Naomi. Iar Naomi s-a supărat și a replicat: „Să nu se mai lege de numele meu. Eu am sâni, pomeți, nu mă duceam să fac țara de râs la Eurovision. Sunt supărată (…). Aseară am avut parte de primul meu leșin din viața mea“. Ce ți-e și cu băieții ăștia cu fustă, dom’le. Din câte știu eu de prin tabloide, Naomi a pătimit ceva la viața ei: a fost bătută, tunsă cu forța, părăsită, umilită de clienți în bordelul din Germania. Și a plâns, atât! Dar când a fost comparată cu femeia cu barbă, a fost atât de supărată încât a leșinat. Păi cred și eu: ea se rade, ce p…a ei!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare