Gigi Ciobanul îi va lua locul lui Ghiță în noile reclame de telefonie de la TV

de Academia Caţavencu , 20 octombrie 2016
Gigi Ciobanul îi va lua locul lui Ghiță în noile reclame de telefonie de la TV

Relaxat după calificarea Stelei în grupele Europa League și după parcursul constant pozitiv pe care echipa îl are în campionatul intern, finanțatorul Stelei și-a propus să mai execute o aroganță, cât încă mai are vreme și nu-l obligă procurorii, în noile dosare, să coboare de pe sticla televizorului și să se mulțumească cu geamul camerei de vizită de la arest.

Impulsionaţi de succesul pe care l-a avut campania de servicii ce l-a avut în centru pe Ghiță Ciobanul, reprezentanţii unei cunoscute firme de telefonie mobilă i-au propus controversatului afacerist să joace într-o reclamă similară. „Toată lumea vorbește de spoturile publicitare cu Ghiţă Ciobanul, ne-a declarat un angajat al firmei, dar alea sunt niște porcării. Staţi să vedeţi reclama cu Gigi Ciobanul cum o să iasă! Personajul principal, adică domnul Becali, este prezentat în mijlocul unei stâni înconjurate instalații de nocturnă și terenuri de antrenament pentru fotbal, cum își fotografiază micul dejun: brânză de oaie cu mucegai nobil, mămăligă cu cristale Svarowski și aghiazmă de prune, veche de șapte ani.

Pe urmă, după ce postează poza pe Facebook, cu ajutorul unui telefon mobil cu vreo zece clase mai deștept ca el, Becali vorbește spre cameră, în stilul lui inconfundabil: „ieeeu, de felul meu, sunt un băiat prietenos, bă-băiatule, da’ stau aici, în pustietate, singur… acuma, că am reţea belea, chiar aici, între mioare, mi-am făcut Feisbuc, da’ ce zic io că mi l-am făcut, mi l-am cumpărat cu totul, băi, zdrenţelor! Și postez ce vreau io, pentru că io pot, bă, m-ai înţeles? ăsta-s ieu: tot de unul singur, da’ înconjurat de prieteni, și în libertate și la bulău, și în sufragerie și la dușuri. Hă-hă-hă-hă! Hai, ciau, că m-am distrat destul cu voi!“

Loading...

Comentarii

+