HomeVedeteHorrorscopul săptămânii 18-25 august

Horrorscopul săptămânii 18-25 august

Berbec.
Carieră. Ești prea încăpățânat. Nu mai da cu capul în tot ce prinzi. Ai spart nasul ambilor șefi. Ponderează-te, nu mai fi berbec.
Dragoste: Oul sau găina? Deoarece crezi în dragoste la prima vedere, te întrebăm cu tăgadă: cine a fost prima dată, oaia sau ciobanul?

Taur.
Sănătate: Îngrijește-te de tine. Mai mergi și tu la un Beauty Salon. Nu vezi ce copite ai?
Dragoste: Dacă vrei o relație de cuplu stabilă, scoateți din vocabular expresiile indecente, gen: "Hai, vacă, mergem acasă?", "Vorbești de juma de ceas. Gata, ai mugit destul!" sau "Iar ai fost la shoping? Ce e cu talanga aia la gâtul tău?"

Gemeni.
Carieră: Te plictisești prea repede de orice. Îți sugerăm să îți schimbi locul de muncă. Angajează-te la morgă. O să vezi zi de zi oameni noi.
Sănătate: Problemele la stomac au revenit. Nu e de bine. Trebuie să iei niște pastile care să îți provoace vomă, gen: vomitive sau Antena3.

Rac.
Bani: Încearcă să nu joci la loto. Din cauza zodiei, ești genul care "dă înapoi". Nimeni nu s-ar bucura să afle ce ai făcut cu milionul de euro câștigat.
Dragoste: Tu chiar ești o persoană așezată și cu bun simț. Unde o pui, acolo stă. Săptămâna asta ai grijă la relațiile cu Scorpionii. Ăștia te cam pun peste tot.

Leu.
Carieră: Începând de mâine, bagă-te în politică. Pe drept cuvânt, momentul în care ai să ajungi șef în parlament, atunci chiar poți primi titlul de "Regele Animalelor".
Sănătate: Mai ușor cu carnea. Fecioara te poate pune la punct. Ușor, da?

Fecioară.
Bani: Ia un Leu și fă-ți treaba cu el! Abia după aceea cere-i bani.
Dragoste: Gândești prea mult. Faci prea puțin. Bagă-ți mințile-n cap. Nu poți rămâne fecioară toată viața. Acționează! Repet, ia un Leu!

Balanță.
Carieră: Nu intra în politică. Ești genul de persoană care pune Adevărul și Minciuna deoparte și de alta a talerelor. Tu vrei să-ți rupă Băsescu și Ponta talerul cu Adevărul?
Bani: Nu am nici o glumă aici! Oricum, spor!

Scorpion.
Spiritualitate: Simți nevoia să fi în singurătate. Îți sugerez să spargi o bancă și să te lași prins la final. O să rămâi 3 – 4 ani într-o singurătate garantată. Sigur nu o să-ți dea cu suspendare.
Sănătate: Problemele vechi cu rinichii nu îți dau pace. Mănâncă exclusiv natural. Deci, roagă-ți iubita să-și scoată silicoanele.

Săgetător.
Dragoste: Ești cel mai infidel semn din zodiac. După Taur, Leu, Berbec și alte animale. Dacă îți mai cauți încă perechea, găsește-ți tot un Săgetător. Ce, doar celălalt să te înșele?
Spiritualitate: Încerci să îți găsești locul. Mereu ești pe drumuri. Cauți, tot cauți. Să nu te dezamăgești. Nu renunța! Continuă! O să ai si tu într-o zi locul tău, iar prietenii te vor vizita. De obicei, în noaptea de Paște, la înviere.

Capricorn.
Dragoste: Încearcă să îți ponderezi curiozitatea. Vrei să afli totul despre persoana iubită atunci când e în pat. Cum îi bate inima, cât se gândește la tine, etc. E firesc, însă, încearcă și fără bisturiu.
Bani: O să primești săptămâna aceasta o sumă mare de bani plus o vilă și o mașină foarte scumpă. Glumeam! Nu e o mașină foarte scumpă.

Vărsător.
Carieră: Pentru tine, munca e mult mai importantă decât sexul. Felicitări, gândești bine. Muncești, faci bani, te duci cu ea la restaurant, îi iei o floare, o aduci acasă și faci sex toată noaptea. Deci, ține-o tot așa!
Bani: Cât te-a costat toată treaba cu fata?

Pești.
Sănătate: Dacă vrei să te simți mai bine, recomandarea e simplă: "Nu schimba țigările, schimbă apa!!!"
Bani: Te scalzi în ape tulburi. (Ti-am zis eu? Schimbă apa!) Ai nevoie de bani lichizi. Te-ai gândit cumva să vinzi niște icre? Ești cel mai bun producător de pe piață. Și le vinzi și la prima mână, îţi dai seama?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare