Instalatorul Mario, găsit înghețat într-o conductă de căldură a Primăriei Capitalei

de Laurenţiu Muşoiu , 20 decembrie 2020
Instalatorul Mario, găsit înghețat într-o conductă de căldură a Primăriei Capitalei

Compania Nintendo decide interzicerea celebrului instalator Mario în București.

Producătorul de jocuri video a realizat că viața celebrului său personaj este pusă în pericol, când instalatorul ia la pas conductele de termoficare din capitala României, administrate de Primăria Municipiului București.

Mario riscă fie să moară înecat în apele care ies prin fisurile conductelor, fie să moară de frig în țevile pentru transportare a agentului termic.

Recent, Mario a fost găsit înghețat într-o conductă de termoficare administrată de compania de profil a Primăriei Capitalei.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Christina Schulz

  27 iulie 2022 20:30

  Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail ogagakuntagmail.com1 Vrăji de dragoste2 Vrăji de dragoste pierdută3 Vrăji de divorț4 Vrăji de căsătorie5 Vraja de legare.6 Vrăji de despărțire7 Alungați un Iubit trecut8. Vrei să fii promovat în biroul tău Vraja de loterie9 vrei să-ți mulțumești iubitulContactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de duratăogagakuntagmail.com

  raspunde comentariului
 • Gh. Stoian

  23 decembrie 2020 10:55

  Mario sa fie dus , de URGENTA , LA Deputata PSD Firea , SA-l Dezghete STIE ea CUM ! !!!!!!

  raspunde comentariului
+