HomeVedeteJurnalul Nicoletei Luciu

Jurnalul Nicoletei Luciu

09:45 Bună dimineaţa, dragă jurnalule. L-ai văzut cumva pe Zsolt? Hmmm, dacă nu mă înşală privirea, parcă l-am zărit în Ciao. Da, aşa e, privirea nu mă înşală.

10:20 Orice-aş face, oricât aş încerca să uit şi să iert, rămân cu această povară uriaşă pe piept. Cineva chiar m-a întrebat dacă sunt implanturi. I-am spus în engleză: „They are silly, coane” – nu m-am putut abţine să fiu haioasă.

12:33 Cu tot scandalul ăsta din ultima vreme, lumea a uitat că sunt actriţă şi cântăreaţă.

13:55 De când lumea a devenit mai preocupată de căsnicia mea decât eu însămi, s-a întâmplat un singur lucru bun. Naşul meu, Peter Imre, s-a luat de Adrian Sârbu că „m-a vândut la kilogram de dragul audienţei”, dovedind că-mi este aproape în clipele dificile. Faza e că, în comparaţie cu trustul lui Imre, Sârbu de la Media Pro mai are încă ce vinde.

14:35 Mă sâcâie insistenţa cu care ziariştii din România mă întreabă dacă divorţez sau nu. Lucrurile astea ne privesc personal, pe mine şi pe Zsolt, şi se discută în familie, nu în public. Dar pe Cătălin Măruţă n-am cum să-l refuz, că m-a rugat frumos. Şi nici p-ăia de la Realitatea TV.

16:00-17:00 Stau şi mă întreb dacă e bine sau rău că Zsolt s-a încins cu Kinga kangoo style. O asemenea mediatizare se obţine cu greu. De pildă, trebuie să pozezi goală în reviste pentru bărbaţi, să-ţi pui silicoane mari la sâni foarte mari sau să faci trei copii dintr-o singură sforţare.

19:00-22:00 Stau aşa şi mă gândesc la cât de mult se aseamănă viaţa mea cu filmele mele. Am avut parte de o „Iubire ca în filme”. Apoi Zsolt a descoperit fitnessul şi uite aşa au apărut „Lacrimi de iubire”. Acum, uitându-mă în urmă, îmi dau seama că am iubit doar o „Inimă de ţigan”.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare