HomeVedeteKnock-out Boureanu sau recidiva turtirii mucilor în freză

Knock-out Boureanu sau recidiva turtirii mucilor în freză

Crezîndu-se taur comunal în ciuda numelui de bou®, fostul deputat Cristian Boureanu s-a tamponat frontal de pumnul unui ospătar în stațiunea Mamaia, pe o plajă destinată miliardarilor.

Este al doilea incident de acest tip din viața fostului politician despre care primărița doamna Pandele, pe vremea când aceasta răspândea rahat cu ventuilatorul la haznaua 3, spunea că are, cităm, „muci în freză”. Precedentul eveniment pugilistic din viața lui Boureanu a avut loc tot la a Mamaia, și tot la o locație de fițe. Ca și acum, la serviciu a fost tot un ospătar, căruia pițipoanca minoră a politicianului i-a smuls șapca de pe cap. Cum omul cu farfuriile n-a gustat gluma de șantier a pițipoancei și a îngânat o înjurătură delicată, eternul june Cristi s-a văzut nevoit să blocheze cu moaca un pumn venit din direcția ouvrierului luat cu asalt de păduchele play-boy.

De data aceasta partida de box cu urmări catastrofale asupra frezei deputatului s-a derulat pe o terasă exclusivistă a băieților nearestați încă de DNA, unde muci în freză s-a refugiat pentru a viziona finala CE de fotbal. Incidentul n-a mai avut la bază minora de anul trecut, ci țâfna lui ”Bouleanu” care, sătul să-și aștepte comnada, s-a luat de ospărar. Predilecția individului pentru chelneri s-a soldat și de această dată cu un pumn care i-a deformat elastic un ochi. Noroc că în zonă se afla și Adriean Videanu, fostul ministru împiedicând și alte deformări mecanice ale panoului frontal al scandalagiului. Cu ochiul umflat și mucii din freză atomizați de forța loviturii, Boureanu s-a declarat învingător la puncte, explicând că l-a pocnit bine pe chelnerul impertinent căruia i-a făcut pumnul praf printr-o lovitură măiastră cu moaca. Elementul de continuitate în cele două partide pierdute de personaj este faptul că ambii chelneri care i-au stâlcit moaca erau beți în vreme ce el era treaz.

Din punct de vedere sportiv lucrurile sunt clare. Boureanu este cel mai bun sac de box pentru chelnerii de pe litoral. Din punct de vedere fiscal însă, nu pricepem de ce presa tabloidă îl include pe omuleț între miliardari, câtă vreme singurul capitol la care acesta s-ar califica pentru această categorie este cuntumul țepelor trase băncilor și datoriile la stat. Pentru cititorii care au uitat, Boureanu este un parazit care a căpușat Oltchim pe bază de profile de aluminiu sau politicienii din PNL cărora le încasa pe mâna tandemului Stolojan – Raluca Turcan zeci de mii de euro reprezentând servicii de consultanță în campaniile electorale pe care nici măcar nu le presta.

Retras din politică pe șestache, Boureanu a devenit subiectul preferat al tabloidelor pentru viața de curvăsărie, vorba lui Gigi Becali, și pentru minorele pe care și le-a trecut în palmares. Iar în cartea de istorie a intrat băgat de doamna Pandele care i-a ștampilat mucii din freză, deveniți ulterior ținta pumnilor încasați de la chelneri. Dacă ar fi deștept s-ar duce la cârciumi cu Adrian Mutu, știut faptul că fostul star al naționalei le cam vine de hac băieților ce cară tava.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare