HomeVedeteKrem a agresat un fan pentru că mă-sa nu...

Krem a agresat un fan pentru că mă-sa nu avea cratimă

Cunoscut în România pentru simplul fapt că și-a dat seama că unele cuvinte, precum „mă-ta”, au cratimă, cantautorul Krem a agresat un fan din Slobozia pe motiv că mă-sa n-avea cratimă.

Conform unor surse din anturajul rapperului, acesta tocmai își terminase concertul de popularizare a gramaticii în orașul cu pricina, când a fost abordat de un localnic pentru un autograf. În acel moment însă, artistul a observat că pe foaia pe care tânărul aștepta autograful său apărea scris, în loc de „mă-ta”, „măta”. Din câte se pare, artistul a avut o reacție violentă la adresa fanului său. Într-o clipă, el și-a scos bricheta din dotare și a dat foc respectivei bucăți de hârtie. Ulterior, se pare că acesta a intrat cu adevărat într-o criză existențială, povestindu-le prietenilor săi cât de grea este soarta artistului cu mesaj în România. La toată această scenă tânărul din Mizil a rămas înmărmurit, el repetând, obsesiv, că ar fi vrut „decât un autograf”.

Reacția lui Krem a fost însă pe deplin scuzabilă. Conform acelorlași surse, reporterii AC au descoperit că propovăduitorul gramaticii 2.0 este supus unei întregi ofensive din partea unor colegi din generală, care ar urma să dea publicității caietele lui Krem de la limba română din clasa a V-a, pline de greșeli.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare