HomeVedeteLăsați bunăciunile să vină la putere!

Lăsați bunăciunile să vină la putere!

Dă internetul pe-afară de atâta indignare: fotomodelul Denisa Ariton (26 de ani), mai cunoscută publicului în chiloți, a fost detașată la Institutul pentru Românii de Pretutindeni „Eudoxiu Hurmuzachi”, aflat în subordinea Ministerului Afacerilor Externe, cu o leafă lunară de 3.600 de lei. Și au luat deontologii foc! Politicieni, ziariști, ONG-iști, toți și-au dat ochii peste cap a revoltă și dispreț, în vreme ce eu, uitându-mă la pozele Denisei din articol, nu puteam face altceva decât să-mi imaginez chestii și să mă întreb dacă aș fi putut supraviețui în cartier cu un nume ca Eudoxiu. Se pare că-mi lipsește gena indignării în fața unor bunăciuni semigoale, altfel nu-mi explic o asemenea inadecvare. Și totuși îndrăznesc că merg mai departe și să susțin că Denisa Ariton merita mai mult – o carieră politică de succes, poate.

Nu știu de ce cred asta, probabil din pricina inadecvării mele, dar sunt convins că, dacă ar fi primar al sectorului 5 și vicepreședinte PSD, bunăciunea Ariton n-ar tăia „pamblici” ca Vanghelie. De asemenea, am siguranța că, dacă ar ocupa postul de ministru al Apărării, Denisa n-ar căuta prin Muntenegru „trupurile neînsuflețite a cadavrelor celor decedați” ca Dușa, cum, de altfel, nu cred că, aflată în Parlament, ar invita pe cineva să-i numere ouăle. Nu de alta, dar pare genul de persoană care preferă să țină la secret ouăle care-i dau de mâncare.

În concluzie, dacă tot sunt nevoit, prin natura meseriei, să casc gura la politicieni inepți și necalificați pentru funcția lor, măcar să-mi clătesc ochii. Și să-mi imaginez chestii.

BONUS (cu poze)

Alexandra Rus (26 de ani), consiliera deputatului PNL Mircea Dolha, apare în ipostaze lesbi pe Facebook. Și din nou dispreț general, revoltă, sictir de oameni superiori. Ceea ce mă face să mă simt mândru că sunt un om inferior, pe care nu numai că nu-l scârbește o bunăciune semigoală, ba chiar apreciază în mod deosebit două bunăciuni semigoale care fac exact chestiile pe care mi le imaginam mai devreme. Alexandra Rus e genul de persoană care m-ar putea convinge să intru în politică, doar ca să-mi fie consilier. Nu mai sunt chiar atât de tânăr, dar sunt ferm convins că m-ar putea învăța multe, iar eu aș putea deveni, pentru prima dată-n viață, un tocilar.

P.S.: Partea cea mai mișto e că Mircea Dolha ăsta e cunoscut pentru poziția lui anti-gay.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare